lauantai 29. toukokuuta 2021

Papujen voimalla

*)mainoslinkki

Suoliston merkitys terveydelle on tällä hetkellä suuren tutkimuksen alla ja paljon on selvittämättä. Oletko kuullut sanottavan, että suolisto olisi ihmisen toiset aivot?


Lars-Eriks Litsfeld ja Patrik Olsson ovat kirjoittaneet teoksen Papujen voimalla, joka käsittelee nimensä makuisesti papujen merkitystä nimenomaankin suoliston terveydelle ja sitä kautta ihmisen kokonaisterveydelle. Kirjassa pääosassa on verensokeri ja diabeetikot, mutta tästä löytyy paljon hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea pohdittavaa myös perusterveille ihmisille. Resistenssi tärkkelys kuulostaa ainakin itsestäni todella mielenkiintoiselta aiheelta, josta haluan ehdottomasti ottaa vielä paremmin selvää.

Olen jo tosiaan muokannut elintapoja hieman parempaan suuntaan "Eroon makeanhimosta" -kirjan ollessa tämän suhteen viimeisimpänä innoittajana. Luin itseasiassa näitä kahta kirjaa hieman limittäin ja näissä oli melko paljon yhteneväisyyksiäkin. Ihan täysin tämän kyseisen kirjan oppeja en elämääni varmaankaan ota, mutta jotain sieltä ja täältä. Itse luin tämän e-kirjana * Storytelin kautta, mutta voit löytää teoksen nidottuna esim. * Adlibriksen valikoimista.

Syötkö sinä papuja? Oletko kuullut aikaisemmin resistentistä tärkkelyksestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat