maanantai 3. toukokuuta 2021

Naamio puikossa

*)mainoslinkki

Tänään esittelemäni tuote oli niin hauskassa muodossa, että tämä oli ihan vain sen takia napattava testiin. Lisäksi edullinen hinta ja itselleni tuntematon brändi kiehtoivat... * Spascriptions on New Yorkista lähtöisin oleva nopeasti kasvanut ihonhoitobändi. Tuotteita löytyy kaikenikäisille tyylikkäisiin pakkauksiin pakattuna. Itselleni nappasin kaksi tuotetta, joista ensimmäisenä esittelyyn pääsee kasvonaamio.


* Energizing Clay Mask Stick Cherry, Vitamin C & Grapefruit (ovh 7,95€/30ml) on puikkomaisessa muodossa oleva savinaamio, joka lupaa puhdistaa ja hoitaa ihoa sisältämiensä superfoodien avulla. Suositeltava vaikutusaika on 15 minuuttia.


Naamio oli helppo levittää kasvoille puikosta, tasoittelin naamiota vielä lopuksi kasvoille hieman käsin. Savinaamioiden tapaan myös tämä kuivahtaa iholle vaikutusaikana ja itse koen näiden pesun helpoimmaksi suihkun puolella pois (mihin tämän tulenkin jatkokäyttöön siirtämään), mutta onnistuu kyllä ihan pesualtaankin luona varsinkin jos apuna käyttää esim. konjac sientä.


Todella mielenkiintoinen uusi tuttavuus tämä sarja kokonaisuudessaan ja sieltä jäi muutama muukin naamio houkuttelemaan, katsotaan tulenko niitä vielä joskus sieltä itselleni tilailemaan.

Oletko sinä tehnyt tuttavuutta tämän sarjan kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat