perjantai 28. toukokuuta 2021

Shadow Attract

Julkaistu alun perin 29.10.2017
saatu ilmaistuote

Itse en ole enää aikoihin silmämeikkiä tehnyt ilman pohjustusta, koska valitettavasti ikä tässäkin on vaikuttanut eikä luomivärit pysy enää paikoillaan ilman pohjustusta - parikymppisenä pohjustus oli muistaakseni vain juhlameikissä itselläni käytössä, tällöin arkimeikki vielä pysyi kohtuullisesti paikoillaan ilman pohjustustakin. 

Legendaarinen UDEPP osoittautui minulla vähintäänkin niin toimivaksi kuin oli kehuttu ja sen jälkeen olen rohkeasti myös etsinyt hieman edullisempia vaihtoehtoja pohjustajalle - Wet 'n' Wild olikin erittäin onnistunut löytö, mutta koska vierivä kivi ei sammaloidu niin eihän bloggaaja voi tyytyä ja jäädä yhden tuotteen käyttäjäksi vaan on jatkettava matkaa. Tälläkin kertaa mielenkiintoni kohteena oli tuote, josta olin paljon kehuja lukenut ja pitihän se sitten itsekin saada kokeilla..


on käsittääkseni vaihtanut vain asuaan ja itse tuote on pysynyt samana. Keväällähän tämä hetken aikaa oli poissa valikoimasta, mutta on siis nyt taas palannut mukaan.


Kuten silmämeikinpohjustajat muutoinkin niin tämäkin lupaa ehkäistä luomivärin kertymistä luomivakoon ja pidentää luomivärin kestoa. Sopii myös kaikille ihonsävyille.


Kahteen aiemmin käyttämääni nähden tämä eroaa siinä, että on pakattuna purkkiin eli vaatii käyttöönsä spaattelin. Tämän osa voi kokea hieman hankalana, mutta tottumiskysymyshän se on.


Suoraan sormin en suosittele purkista tuotetta ottamaan, koska tällöin sinne siirtyy bakteereita ja tuote menee nopeammin piloille! Oikein käytettynä tästä saat varmasti kaverin pidemmäksi aikaa, koska tuote on todella riittoisaa.


Mutta miltä tämä vaikutti käytössä? Tällä kertaa "hikikokeeseen" en tuotetta saanut, koska olen olosuhteiden pakosta liikkunut työmatkat autolla. Mutta itselläni yleensä arkimeikkikin pysyy kasvoilla reilut 12h mikä on jo hyvä testijakso pohjustajalle; kertaakaan tähän mennessä olleen käytön aikana ei luomivärit ole liikahtaneetkaan paikoiltaan iltaan mennessä vaan silmämeikki on pysynyt aamusta lähtien yhtä kauniina.

Koska annostelussa olin hieman häveli niin testasin tätä myös kasvoille sen verran pohjustamaan, että levitin tuotetta nenälle, josta usein meikki lähtee hieman karkailemaan ja voisin väittää, että tämä auttoi myös tämän ongelman kanssa!


En lainkaan ihmettele miksi tuote on niin kehuttu ja suosittu. Normaalihintaa tuotteella on vain 8€ ja postausta naputellessani tämän saa hurjaan tarjoushintaan: 5,95€! Jos siis olet luomivärinpohjustajaa vailla niin kannattaa tämä ehdottomasti napata tilaukseen.

P.s. Tämä tuote on ihan superriittoisaa; on nimittäin käytössä edelleenkin! Ja kyllä uskallan huoletta käyttää, koska koostumus, tuoksu tms. eivät ole muuttuneet miksikään. Voin suositella tätä tuotetta lämpimästi! <3


Käytätkö sinä luomivärinpohjustajaa ja oletko jo tältä saralta löytänyt oman suosikkisi?8 kommenttia:

 1. Mulla tämä ei toiminut vaan luomivärit karkasivat viiruiksi iltapäivään mennessä. Mutta oikein hyvä yritys kuitenkin, moni huonompi ei kestä edes sinne iltapäivään ;) voi toimia paremmin ei-näin-rasvaisilla ja roikkuvilla luomilla. Hinta ei kuitenkaan paha ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimiiko sulla muuten mikään primer yksinään vai muistelenko nyt oikein et käytät parinkin tuotteen pohjustusta silmämeikissä?

   Poista
 2. Miun rasvaluomilla tämä toimii myös. Itselläni on vielä se ihan eka versio, kun myyntiin tuli, eikä loppua näy :D

  VastaaPoista
 3. Tää on musta ihan hyvä, ihan iltaan asti ei tällä silmämeikki kestä, mutta ihan ok kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään tuote ei taida niin super olla, että ihan jokaikisellä toimisi loistavasti :D

   Poista
 4. Mä luotan Jane Iredalen Smooth Affairiin - now & forever! :D Käytössä toka purkki, mutta siis yksi purkki kestää yli vuoden, vaikka käyttäisi joka päivä. Pikku sipaisu luomelle riittää ja kyllä pysyy mikä tahansa silmämeikki. Parempaan en ole vuosien varrella törmännyt <3

  Listasin sen blogissa mm. 2017 vuoden parhaisiin:

  http://www.beauty-highlights.fi/2018/02/vuoden-2017-parhaat-meikkituotteet.html

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat