tiistai 16. marraskuuta 2021

Botoksia luonnollisesti

Julkaistu alun perin 11.1.2021
saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Jopa nuoret ottavat nykyään botox-hoitoja. Itse en ole vielä valmis ottamaan neulasta (jos koskaan), joten luonnollisempi vaihtoehto soveltuu itselleni loistavasti.


on vegaaninen ja hajusteeton tuote, joka lupaa botoksin kaltaiset vaikutukset luonnollisesti. Tuote lupaa luonnollisesti vähentää ryppyjä aiheuttavien lihasten supistumista, jonka avulla kasvot näyttävät levänneiltä ja jo olemassa olevat rypyt silottuvat. Soveltuu kaikille ihotyypeille eikä sisällä botuliinia.

Öljymäinen tuote käytetään iholle joko sellaisenaan tai sekoitettuna kasvovoiteeseen. Suositus käyttää tuotetta vähintään 14 päivän ajan, että tulokset tulevat nähtäville. (Kannattaa muuten ottaa ennen- ja jälkeen-kuvat, nähdäkseen tulokset. Arvannette etten itse sellaisia tullut ottaneeksi.)


Täytyy myöntää etten itse huomannut mitään silmäänpistäviä muutoksia, mutta toisaalta käyttöaika on pitkä ja muutokset hitaasti eteneviä sekä loppujen lopuksi pieniä. Tuote itsessään oli helppokäyttöinen ja kaikinpuolin miellyttävä. Itse tykkäsin käyttää tätä sekoitettuna yövoiteeseen. On myös erittäin riittoisaa ja ainakin itselläni on kestänyt jo toooooosi kauan käytössä. Tiedä huomaanko muutokset siinä vaiheessa kun tämä jää käytöstä pois, toivottavasti en :D

Voisitko sinä kuvitella käyväsi botox-hoidossa tai oletko kenties käynyt?

8 kommenttia:

 1. En voisi kuvitella käyväni botox hoidoissa...ei oo mun juttu, mut kiva että tälläsiä on jos ei halua neulan alle mennä!♥

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosmetiikka tokikaan ei tuo niitä vaikutuksia niin nopeasti esille :)

   Poista
 2. En. Itseäni ei niin kiinnosta botoxit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen ainakin vielä tässä vaiheessa samoilla linjoilla pistettävien hoitojen suhteen. (Paitsi jos tulisi tarve jotenkin lääketieteellisiin hoitoihin, sieltä puoleltahan se alunperin on lähtöisinkin..)

   Poista
 3. Periaatteessa mielenkiintoinen tuote, mutta samaan aikaan mietin näkeekö tämän vaikutuksia koskaan :D Itse voin kuvitella joskus vuosikymmenien päästä meneväni ottamaan täyteaineita, mutta saa nähdä mikä mieli on silloin :)

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama monien kosmetiikkatuotteiden kanssa jos ihoaan on hoitanut pidemmän aikaa huolellisesti :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat