maanantai 24. toukokuuta 2021

Swipe clean

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Meikin puhdistuksessa puhdistusöljyt ovat tulleet jäädäkseen osaksi omaa ihonhoitorutiiniani ja itselleni tyypilliseen tapaan haluan kokeilla erilaisia markkinoilla olevia puhdistusöljyjä. Tänään esittelyvuorossa:


* BYBI Beauty Swipe Clean (ovh 23€/100ml)
lupaa poistaa niin meikin kuin lian kasvoilta hellävaraisen tehokkaasti. Soveltuu kaikille ihotyypeille mukaan lukien herkemmänkin ihon. Sopii hyvin myös silmämeikin poistamiseen, koska tuote ei sisällä eteerisiä öljyjä.

Nostin tämän itselleni käyttöön suihkun puolelle, jossa minulla ei erillistä silmämeikinpuhdistusainetta ole. Öljyllä voi tosiaan huoletta pyöritellä myös silmien alueelta, itselläni ei kirvelyä tai muuta tunnetta silmissä tunnu. Lisäksi poistaa tosiaan lupausten mukaisesti tehokkaasti myös hieman voimakkaamman silmämeikin. Lisäksi ei jätä iholle lainkaan rasvaista tuntemusta. Viimeistelen toki puhdistusta itselleni tyypilliseen tapaan vielä toisella puhdistustuotteella.


Kokonaisuudessaan loistava tuote, jolla jo pelkästään saa hyvin sulatettua iholta pois niin meikin kuin muutkin sille kertyneet liat.

Minkälaiset tuotteet sinulla on meikinpuhdistuksessa käytössä?

8 kommenttia:

 1. Mulla usein jää kauppaan noi öljyt kun on sellanen olo että miten muka jostain puhdistusöljystä ei jäisi rasvainen iho, mutta ehkä tuotteet on mennyt siinä asiassa paljon eteenpäin!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljyissäkin on todella paljon eroja, rasvaisellekin iholle löytyy omat kevyet puhdistusöljyt :)

   Poista
 2. Meikinpoistoaineet on varmasti kehittyneet paljon omasta nuoruudestani. Silloin sai kyllä jynssäämällä jynssätä. Ainut mikä oli hyvä oli Grimaksin meikinpoistoaine, tosin sekin jätti sellaisen kummallisen pinnan iholle.

  VastaaPoista
 3. Käytin meikinpuhdistusliinoja, ne ovat niin käteviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko niitä liinoja, jotka kostutetaan vedellä ja sillä pyyhitään meikit pois vai niitä käyttövalmiita? Itse en oikein kumpaakaan tykkää käyttää ainoastaan, jää jotenkin sellainen tunne ettei iho täysin puhdistu :D

   Poista
 4. Meikinpuhdistusliinat toimii itsellä kaikista parhaiten :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat