sunnuntai 16. joulukuuta 2018

5 random faktaa minusta

Yön pimeinä tunteina mieleeni pärähti tällainen postausidea, joten toteuttamaan kun hereillä ollessakin vielä muistissa oli :D Ajattelin kerätä teille tähän muutaman faktan itsestäni, joita en ainakaan muista aikaisemmin blogissa paljastaneeni. Faktat ovat sattumanvaraisia mieleeni tulleita asioita..


1. En ole koskaan asunut kotikaupunkini ulkopuolella!
Uskomatonta, mutta totta. Olen pariinkin otteeseen vakavasti harkinnut muuttamista muualle (mielessä olleet lähinnä Helsinki, Tampere ja Kuopio), mutta viime hetkellä on tullut jotain mikä on pistänyt stopin suunnitelmille; olen päässyt opiskelemaan, saanut työpaikan tai aloittanut parisuhteen, jotka ovat sitten ohittaneet muuttohalut. Yhtenä syynä varmaankin sekin, että minulla on todella vahva tukiverkosto kotipaikkakunnalla - joka ei kuitenkaan tunnu ahdistavan kiristävältä kuten muutamilla tutuilla olen kuullut olevan.

2. En usko varsinaisesti horoskooppeihin, mutta muutamat asiat omassa horoskoopissani (härkä) pitävät yllättävänkin hyvin paikkansa (esim. itsepäisyys ja mukavuudenhalu).


3. Omistan koiran, joka ei ole useampaan vuoteen asunut samassa taloudessa kanssani. Koiran hankkiessani en ikinä kuuna päivänä olisi uskonut tilanteen menevän tähän, mutta joskus elämä ei mene ihan niitä ratoja kuin kuvitteli. Miten tähän sitten päädyttiin? Siitä saisi melkeinpä oman postauksensa aikaiseksi - katsotaan naputtelisinko sellaisen joskus vielä teille ;)

4. En koe olevani mitenkään taiteellinen ihminen vaikka esim. meikkaamisesta pidänkin - ehkä tästä johtuen meikkini eivät olekaan sellaisia upeita taidepläjäyksiä kuten monilla vaan ehkä lähinnä värikkäitä arkimeikkejä. (Ja kyllä, tästä huolimatta olen julkaissut ja tulen julkaisemaan meikkikuvia, koska haluan rohkaista kaikkia rohkeasti kokeilemaan - aina lopputulos ei ole mestariteos, mutta tekijänsä silmää saattaa siitä huolimatta miellyttää :))


5. Olen aina ollut ja tulen varmasti olemaankin huumeiden käyttöä vastaan eikä kokeilu ole koskaan itseäni houkutellut - vaikka esim. pilveä tietyssä iässä olisi hyvinkin helposti saanut hankittua. Itse olen ehdottomasti sitä mieltä ettei esim. kannabista pitäisi missään nimessä laillistaa vaikka sen puolestapuhujat pitävätkin sitä miedompana päihteenä kuin alkoholia. Itse kuitenkin olen nähnyt porukkaa kannabishuuruissa ja se oli niin totaalisen erilaista kuin humalatila - eikä mitenkään paremmassa mielessä, joten itselleni tuo perustelu ei pure. Toisaalta käsittääkseni on ihan tieteellistäkin näyttöä sen tehosta joihinkin sairauksiin (lähinnä kipuun), joten lääkekäyttöön tämän voisin itse hyväksyä Suomessakin, toki tiukasti rajattuna ja valvottuna.


Tuliko paljastuksissa jotain uutta ja yllättävää tietoa minusta? Uskallatko sinä tarttua haasteeseen ja paljastaa muutamia faktoja itsestäsi? ;)

10 kommenttia:

 1. Tuo ykkönen on jollain tavalla yllättävä, mutta toisaalta ei :D

  Mie olen huomannut, että todella moni joensuulainen on muuttanut Oulu-Rovaniemi -korkeudelle. Yleensä kun kaikki lähtee tuonne alaspäin (töistäkin yksi muuttaa alkukeväästä Ouluun) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tutuista enemmistö on kyllä tuonne etelämmäs taitaneet lähteä - ja sinne olisin itsekin suunnannut jos johonkin Joensuusta olisin mielinyt :D Nyt tytön kanssa kynnys lähteä on vielä suurempi, koska täällä on tukiverkosto ja toisaalta haluaa pitää tytön mm. isovanhempien lähellä :)

   Poista
 2. Voi ei ,tuo 3. kohta kirpaisi kyllä henkilökohtaisesti. Oma koirani on jo edesmennyt, mutta päädyin tilanteeseen, että se asui vuosikausia elämänsä loppuun asti toisaalla kuin minun luonani.

  http://www.niinapaju.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pitää tehdä epäitsekkäitä ratkaisuja; Miki on elänyt nyt ihan todellista unelmaelämää maalla toisen koiran kanssa ja saanut huomiota ja rakkautta osakseen - myös minulta aina siellä käydessä :D Varsinaisesti ei edes tunnu, että koirasta olisi luopunut, koska sen pystyy näkemään koska vain haluaa ja kuulumiset kuulee päivittäin xD

   Poista
 3. Mäkin tykkään meikata, mutta omat meikit ei ole mitään mestariteoksia myöskään. Mun mielestä on tärkeää tehdä sitä mistä tykkää ja meikkaaminenhan on todella luovaa puuhaa :)

  VastaaPoista
 4. Kohdat yksi ja kaksi pätee myös muhun erittäin hyvin, T. toinen härkäpää :D. Hauska postaus! Olen myös aika lailla samaa mieltä tuosta viimeisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikos meillä vielä peräti samana päivänäkin synttärit? xD

   Poista
 5. Kivan lyhyt ja erilainen postaus! :) Varsinaisesti ykkönen ei yllättänyt sillä itsellä on esimerkiksi lapsuuden/nuoruuden ystäviä, jotka edelleen asustavat kotiseudullaan joten koen sen erittäin luonnollisena asiana. Tukiverkostot ovat maailman arvokkaimpia, sä olet todella onnekas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Nyt pienen vauvan kanssa tukiverkoston tärkeys korostuu entisestään :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat