tiistai 4. joulukuuta 2018

Itseruskettavien ystäväksi?

Olen nyt kesän ja syksyn aikana päässyt testailemaan kahta vaahtomaista itseruskettavaa ja mainitsinkin viimeksi, että pitäisi myös kokeilla joskus voidemaista - eikä aikaakaan kun sellainen minulle yllättäen saapuikin testiin!

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Vita Liberatan lahjapakkaus (ovh 52,50€) sisältää Self Tanning Tinted Lotion Medium (31,50€/100ml) 200ml-koossa, Body Blur Instant Skin Finish Latte (ovh 47,90€/100ml) 50ml-koossa, Tan Mitt -hanskan (ovh 7,90€) sekä meikkipussukan.

Vita Liberatan itse miellän jotenkin itseruskettavien kuningattareksi, en oikein tiedä mistä tämä mielikuva on tullut?


Itseruskettava voide on nopeasti imeytyvä ja antaa sävyä iholle samantien, itse sävy kehittyy iholle 4-8 tunnin aikana eli tätä ennen ei kannata käydä peseytymässä.

Body Blur on vartalon "pintakäsittely", joka antaa luonnollisen rusketuksen, peittää läiskät ja tasoittaa ihoa. Ei ole itseruskettava eli peseytyy ensimmäisellä pesukerralla pois.

(Voiteet kuvissa hanskan väärällä puolella, että saa paremman käsityksen minkä sävyisistä tuotteista on kyse.)


Itseruskettava näytti suorastaan pelottavan tummalta, mutta levittyi kuitenkin iholle hyvin eikä ollut loppujen lopuksi liian silmiinpistävä. Body Blur oli selkeästi vaaleampi sävyltään, mutta lopputulos iholla oli melko samaa luokkaa itseruskettavan kanssa.

Tuttuun tapaan ennen itseruskettavien käyttöä iho tulisi edellisenä iltana kuoria ja kosteuttaa hyvin - näin itsekin tein. (Ohjeissa puhutaan kuorinnasta, mutta suositellaan välttämään vartalovoidetta - arvelisin, että ohje pätee jos homman hoitaa yhden päivän aikana?)


Yllä olevassa kuvassa vasen jalka täysin käsittelemätön, oikeassa jalassa itseruskettava heti levityksen jälkeen.


Tässä kuvassa vasempaan jalkaan lisätty Body Blur. (Kuva otettu samaan aikaan ylemmän kuvan kanssa eli ennen pesuja.)


Ja viimeisessä kuvassa tilanne seuraavana päivänä pesujen jälkeen. Itsellänihän tuotteet olivat iholla lähes vuorokauden, koska en aamulla ehtinyt suihkussa käymään. 

Jostain muistelen lukeneeni ettei ensimmäisellä pesukerralla suositeltaisi käyttämään suihkugeeliä vaan huuhtelemaan vain kevyesti vedellä - itse toki tein tämän vastaisesti eli peseydyin normaalisti suihkugeelin kanssa. Lopputuloksena oli siis hyvin kevyt rusketus (tai ehkä jopa päivetys) iholla, voisin hyvinkin kuvitella uusivani itseruskettavan käytön vaikka jo heti samantien eli lopputulos ei ollut liian tumma minun makuuni. Toinen pelkoni itseruskettavien suhteen on raidallinen ja/tai oranssi lopputulos eikä tämä myöskään sitä ollut.

Nyt olen siis testaillut sekä vaahtomaista että voidemaista itseruskettavaa ja sanoisin lopputuloksen ollaan loistava eikä lainkaan mitään mitä pelkäsin - yhtenä suurena syynä on ehdottomasti levityshanska, jota suosittelen käyttämään aina itseruskettavan kanssa! Voisinkin sanoa ystävystyneeni itseruskettavien kanssa siinä määrin, että ne taitavat olla tästä lähtien joka kesä käytössä - omat jalkani kun eivät rusketu vaan ovat suorastaan häikäisevän vaaleat kesäisinkin :D


Vita Liberatan tuotteita on hyvinkin laajalti saatavissa niin kivijalkamyymälöistä kuin verkkokaupoistakin.


Oletko sinä Vita Liberatan tai ylipäätään itseruskettavien ystävä?

7 kommenttia:

 1. Tosi moni on kehunut noita Vita Libertan itseruskettavia. Niitä varmaan itsekin seuraavan kerran hankin, jos tarvitsen itseruskettavaa.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva luonnollinen sävy, Vita Liberatan tuotteet on myös mun päässä olleet niitä itseruskettavien "kuninkaallisia" :D.

  VastaaPoista
 3. Pitäisköhän sitä itsekin testata tuota Vita Liberatanin versiota! En oo koskaan mitään itseruskettavaa käyttänyt, mutta sitä tuntuu hurjan moni kehuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella lämpimästi! Itse en tosiaankaan ole mikään kokenut konkari itseruskettavien kanssa minkä lisäksi olen erittäin vaalea ihonsävyltäni, mutta tämä Medium-sävy toimi omalla ihollani loistavasti - kannattaa myös tuo hanska hankkia, koska uskon sen vaikuttavan pitkälti tasaiseen lopputulokseen <3

   Poista
 4. Toi Body Blur on mun yks lempparituote kesäsin käytettäväks (ja juhlissa joskus talvellakin). Vaahtoruskettaviin en oo päässyt sisään, vaan pidän enemmän noista suihkussa poispestävistä ja asteittain ruskettavista tuotteista mitä Vita Liberatalla on!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itse yllätyin kuinka paljon tykästyin vaahtoruskettaviin - sekä nyt myös perinteisiin voidemaisiin. Aikaisemmin olen luottanut juurikin asteittain ruskettaviin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat