perjantai 7. joulukuuta 2018

Joulukalentereiden luukut 1-5

Aiempien vuosien tapaan ajattelin paljastaa teille muutaman päivän sarjoissa mitä joulukalentereiden luukut ovat pitäneet sisällään ja mitä itse olen tykännyt. Jos ette ole Instagramia ja/tai Facebookia seuranneet niin nyt saatte myös tietää mikä se minun kolmas joulukalenterini oikein onkaan ;)

/essencen ja Lookfantasticin kalenterit saatu pr-näytteenä/

Hoidetaan asia vaikka aakkosjärjestyksessä eli ensimmäisenä essence:


1. luukku:
Nailpolish 05 Miss Rose 
Kauniin sävyinen kynsilakka eli sanoisin alun olen vahva.

2.luukku:
Joulutarrat (24kpl) 
Täytyy sanoa, että tämä luukku oli aikamoinen mahalasku eilisen jäljiltä. Taidan tarrat käyttää jo tänä vuonna pois, koska muutoin varmaankin vain unohtuvat..

3.luukku:
2-side nailfile 
En oikein välitä näistä paperiviiloista vaan käytän mieluummin lasiviilaa, mutta kyllä tämä ehdottomasti parannus eiliseen nähden oli..

4.luukku:
Hair&accessory band x2 
Itseltäni löytyy vastaavia hiuslenkkejä (/rannekoruja) ja ne ovat ihan kivoja - nykyisin hiukset ovatkin melkolailla jatkuvasti kiinni, koska muutoin eräs neiti roikkuisi niissä, joten hiuslenkit ovat kovalla kulutuksella :D

5.luukku:
Superlast Eyebrow Pomase Pencil Waterproof 
Mielenkiintoinen tuote, jota mielelläni testaan. Uskoisin sävynkin ehkä osuneen aika hyvin minulle..

Kokonaisuudessaan essence aloitti kaikesta huolimatta hyvin. Itsellänihän on pari vuotta sitten ollut essencen kalenteri ja jo senkin perusteella tiesin mukana olevan myös ns. täytetavaraa, joka ei niin mieluista ole, mutta toisaalta kalenteri oli todella edullinen ja ainakin kaksi vuotta sitten niitä mieluisiakin tuotteita paljastui kalenterista useampi. Tähänkin mennessä sanoisin viidestä luukusta kolmen olleen oikein mainioita omalla kohdallani.

Lookfantasticin kalenterin suhteen odotukset olivat ehkä kaikista korkeimmalla, kuinka siis päästiin alkuun..


1.luukku:
HD Brows x Lookfantastic Contour and Colour Pro Palette 
Täytyy sanoa, että alku oli todella vahva! Vielä en ole testaillut, mutta ainakin yksi sävy on varmaankin minulle liian tumma varjostukseen, mutta eiköhän sille muutakin käyttöä keksi :)

2.luukku:
Filorga Solution Micellaire Anti-Age 
Misellivettä kuluu aina joten näitä minikokojakin on mukava saada.

3.luukku:
Percy&Reed London Perfectly Perfecting Wonder Balm 
Tuoksui varsin voimakkaasti jo luukun avatessa, mutta tuoksu on onneksi oikein miellyttävä. En muistaakseni ole ko.merkiltä aikaisemmin mitään testannut, joten mielenkiinnolla lähden tätä kokeilemaan.

4.luukku:
Glamglow Gravitymud Firming Treatment 
Myöskään tätä en muistaakseni ole testannut vaikka paria muuta Glamglow-naamiota olenkin. En tiedä olisinko itse valmis maksamaan naamiosta ihan niin paljoa kuin mitä nämä maksavat, mutta tämä ei kuitenkaan missään nimessä vähennä intoa testata näitä :D

5.luukku:
BB Browbar London Ultra Slim Brow Definer Indian Chocolate
Sattumalta myös täältä löytyi kulmatuote. Mielenkiintoinen, mutta ehkä jollain tavalla tuo essencen kulmatuote vaikuttaa vielä mielenkiintoisemmalta - itse en ehkä niinkään ole näihin slim-versioihin innostunut..? 

Lookfantastic aloitti todella vahvasti ja kaikkien luukkujen sisältö pääsee itselläni vähintäänkin testiin. Ihan ehdottomasti paras luukku näistä viidestä oli ensimmäinen! <3 

Rumpujen pärinää... kolmas kalenterini on tosiaan NYX Sugar Trip


Itsehän sain tosiaan aukoa nämä kaikki kerralla, koska sain kalenterin käsiini vasta 5.päivän iltana :D

1.luukku:
Pop 'n' Rock Highlighter 

Itse rakastan highlightereita ja yllätyin kuinka söpössä pakkauksessa nämä kalenterissa olivatkaan - erittäin vahva aloitus siis myös tämän kalenterin osalta!

2.luukku:
Soft Matte Metallic Lip Cream Nantes 

Sävy näyttää kivalta ja mielenkiinnosta pitää kyllä ainakin yksi metallinen huulipuna testailla!

3.luukku:
Liquid Suede Cream Lipstick Starstruck
 
Tämä näyttää ehkä turhan tummalta/punaiselta itselleni, mutta tuote itsessään on kiinnostava - jos ei tule toista nudemmassa sävyssä niin tulen varmaan tämänkin korkkaamaan testiin.

4.luukku:
Cinnamon Spice Highlighter 

Toinen kaunis highlighter - nämä ovat ehdottomasti kalenterin kruunu itselleni :)

5.luukku:
Intense Butter Gloss Sweet Nothing
 
Myös tässä sävy on kaunis ja muistaakseni nämä olivat huulilla oikein miellyttäviä.



Tiesin jo ennakkoonkin, että kalenterissa tulee olemaan melko paljon huulimeikkejä, joten ei ole yllätys, että niitä nyt heti alkuun on tullut peräti kolme kappaletta. Itse en varmaankaan kaikkia tule käyttööni korkkaamaan, vaan katson mitkä sävyt voisivat olla itselleni sopivimpia ja laitan sitten loput kiertoon. Highlighterit ovat ehdottomasti se mitä eniten kalenterista olinkin odottanut, joten oli ihana heti alkuun saada niitä peräti kaksi. Odotan innolla myös luomivärejä..



Sanoisin, että kaikki kolme aloittivat varsin vahvasti ja odotan innolla mitä kaikkea kalenterista vielä paljastuu! Jos on toiveita minkälaisissa sykleissä blogin puolella kalentereiden sisältöä esittelen niin näitä saa ehdottomasti esittää! Instagramiinhan tulee kuvat kalentereiden sisällöstä päivittäin ja tulen kyllä blogiin aikanaan tekemään jokaisen kalenterin osalta kokonaisuudesta koonnin omien mietteideni kera :)

8 kommenttia:

  1. Itsellä ei ole tämän tyyllisiä kalentereita koskaan ollut. Taitaa olla vissiin toinen kerta nyt kun pääsen seuraamaan mitä kaikkea kosmetiikkakalenterit sisältää :)

    VastaaPoista
  2. Itsehän avasin essencen kalenterin jo kokonaan viime kuussa ja sisältö löytyy blogista. Itselläni on The Body Shopin Ultimate sekä Yankee Candlen kalenterit. Toi Look Fantasticsin kalenteri vaikuttaa tosi hyvältä, odotan innolla mitä sieltä vielä tulee - se voisi olla mun ensi vuoden kalenteri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä maltoin jättää essencenkin availut joulukuulle xD Kurkkasin kyllä sisällön siinä vaiheessa kun pohdin hankintaa, mutta en tokikaan enää muista siitä mitään :D

      Poista
  3. Multa löytyy kans tuo NYX ja on ollut tosi kiva, että tänä vuonna on ollut mukana muutakin kuin pelkkiä huulituotteita! :) Ehdottoman iso plussa älyttömän söpöstä ulkoasusta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna NYX:n kalenteria en juuri sen takia edes harkinnut, koska sisälsi vain huulituotteita. Toisaalta mietin, että heidän valikoimissaan on niin paljon kaikkea, että kalenterinkin sisältö voisi vielä tätäkin monipuolisempi olla :)

      Poista
  4. Tosi kiva kalenteri on tuo Lookfantastic kyllä ollut, olen tykännyt ihan sikana. Muutkin kalenterit näyttää olleen todella ihania, etenkin tuo NYX on todella mukava kun se ei sisällä pelkästään huulituotteita!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat