lauantai 15. joulukuuta 2018

Naamio rinnoille

Kyllä, luit otsikon oikein: tänään on tarkoitus esitellä teille rintanaamio. Bongasin tuotteen Bearelin sivuilta ja päätin samantien, että tuo on saatava testiin ihan jo senkin takia etten näitä ole pahemmin esittelyissä nähnyt :D

Alustuksena voin kertoa ettei tämä ole ensimmäinen rintanaamio; kosmetologiopintoihimme kuuluivat myös rintahoidot ja kuten kaikkea muuta niin myös näitä testasimme toisillemme. Eli minulle on tehty aikanaan ihan kokonaisvaltainen rintojen ihon hoito käsittäen pesut, kuorinnat, naamiot ja hieronnat - ja toki myös olen itse tätä harjoitellut. Tällöin naamio kylläkin oli voidemaista mallia (päälle laitettiin kelmua ja pyyhe ettei vaikutusaikaa tarvinnut paljain rinnoin värjötellä :D).

Mutta tästä pitkästä alkupuheesta itse asiaan eli tuotteeseen:

/postaus sis.mainoslinkkejä/


sisältää itsekiinnittyvän parin kangasnaamioita rinnoille. Tämä lupaa kiinteyttää ja kosteuttaa rintojen herkkää ihoa.


Käyttö on hyvin yksinkertaista: aseta naamiot puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 20-30 minuuttia, hiero vaikutusajan jälkeen seerumi ihoon, ei tarvitse huuhtelua.


Naamiot oli erittäin helppo kiinnittää ja nämä myös pysyi kohtuullisen hyvin paikoillaan - muutaman kerran painelin näitä hieman aloilleen. Koska nämä eivät ole märät niin vaikutusajaksi voit hyvin pukea yläosan päälle. Omalla kohdalla tuo vaikutusaika meni varsin nopeasti ja itseasiassa saattoi jopa hieman ylittyäkin.

Ja kyllä, päädyin nyt teille hieman vilauttamaan (mieskään ei kuvaa tyrmännyt :D)


Yllä olevasta kuvastakin on nähtävissä, että naamion tosiaan sai melko hyvin kiinnittymään ihoon.

Yllätyin tuotteesta loppujen lopuksi niin positiivisesti, että voisin kuvitella käyttäväni vastaavan parin joskus vielä uudelleenkin - tai ainakin jos joltain toiselta merkiltä rintanaamioita tulee vastaan niin eiköhän ne testiin tule päätymään :DOletko sinä koskaan kokeillut rintanaamiota (tai käynyt peräti rintahoidossa) ja/tai voisitko kuvitella sellaista testaavasi?9 kommenttia:

 1. Ihan ot. Kerkesitkö ostaa sen Hudan Gemstonen? On nimittäin tarjouksessa Cult Beautyssa :) meinaan tilasin sen itselleni jo :’D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi. En tiedä pystynkö tuota tarjousta vastustamaan vaikka päätin jo olevinaan etten vähään aikaan luomiväripaletteja osta :D

   Poista
 2. Mielenkiintoinen juttu. En ole ennen moisesta kuullutkaan :)

  VastaaPoista
 3. No nyt on sellainen asia mistä en ole koskaan kuullut! Aika jännä, ja varmasti tuollainenkin naamio voisi olla mukava hemmotteluhoito iholle. Kuorinta kuulostaa aika hardcorelle, ainakin itse tulee heti olo että sellainen sattuu :D :D Ennakkoluulo varmaan hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kuorin kyllä rintojenkin ihon vartalonkuorintatuotteella, toki hellävaroen :D

   Poista
 4. Muistan lukeneeni näistä. Olisi varmasti kokeilemisen arvoinen juttu :)

  VastaaPoista
 5. Nää on kyllä jännät :D. En oo koskaan edes ajatellut, että rinnatkin voisi tarvita oman naamionsa. Hauska juttu, voisi joskus testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rinnat kyllä ehdottomasti ansaitsevat oman erityishuomionsa! <3

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat