lauantai 8. joulukuuta 2018

Vieläkö jatkaa..?

Don't worry, en pohdi blogin jatkoa vaan muutamia postausaiheiden.. Toivoisinkin siis teiltä mielipiteitä asiaan; haluatteko, että ko.postausaihe jatkaa edelleenkin blogissa vaiko ei ja mielellään myös kuulisin perusteluja :) Otan myös ilomielin vastaan postausaiheita olipa kyse jostain yksittäisestä postauksesta tai postaussarjasta!
1. Aloitin pohdinta roskapostauksilla; nämä ovat todella työläitä tehdä ja olen itse pohtinut, että jaksaako kukaan ensinnäkään lukea näitä loppuun asti ja toisekseen ovatko nämä millään tapaa hyödyllisiä?
2. Kuukauden ostokset; loppuvuonna on hieman enemmänkin mennyt rahaa taas kosmetiikkaan, mutta jatkossa tilanne on varmaan hyvin vaihteleva eli joinakin kuukausina saattaa ostokset olla pyöreä nolla ja joinakin kuukausina hankintoja on enemmälti - tuskin kuitenkaan enää sellaisissa lukemissa tullaan pyörimään kuin ennen tyttöstä ihan vain koska nykyisin on jokin tärkeämpikin rahanmenon kohde eikä ne tulot ole entisestä nousseet vaan enemmänkin päinvastoin :D
3. 21 kuvaa Instagramista; tämähän on melko uusi postaussarja, joten oletteko pitäneet tätä mielenkiintoisena vai riittääkö se, että kuvat löytyvät sieltä Instagramin puolelta?
 
4.  Pannuprojekti; itse koen tämän mielenkiintoiseksi seurattavaksi, mutta toisaalta tämä aina välillä hieman meinaa unohtua. Haluatko siis jatkossa päivityksiä siihen kuinka valitsemani tuotteet ovat vajuneet vai onko tämä postaussarja teille vähän yhtä tyhjän kanssa? :D

5. Kosmetiikkajemmat: tämä onkin nyt ollut hieman tauolla, koska olen mielestäni ne kaikista mielenkiintoisimmat kohteet jo käynyt lävitse - haluatteko, että jatketaan tätä jatkossa? Vaihtoehtona on käydä vielä lävitse käymättä olevia kohteita (esim. seerumit) tai alkaa käydä lävitse aihealueita alusta (meikkivoiteet taisivat olla ensimmäinen aiheena ja tästähän on jo pari vuotta kulunut aikaa, joten muutosta tilanteessa on melkoisesti..)?

6. Kuukauden kuulumiset: olen nyt tyttösen kanssa päivittänyt teille kuulumisia kuukausittain, mutta koetteko nämä jatkossa mielenkiintoisina vai haluaisitteko kuulumisia pitkin eri postauksia tms.?
7. Erilaiset koontipostaukset (kuten vuoden 2017 Bette Boxit): itsehän rakastan erilaisia yhteenvetoja ja koen ne omalta kannaltani hyödyllisiksikin, mutta kuinka te koette asian? Onko mielenkiintoista päästä kokoamaan yhteen esim. yhden vuoden kauneusboxit ja tehdä niistä näin jälkikäteen hieman yhteenvetoa..?
Voisin myös tässä samassa kysyä mielipidettänne postaustahdista; töihin palaamisen jälkeen saattaa hyvinkin olla etten pysty jatkamaan tätä päivittäistä postaustahtiani, joten mitkä päivät viikosta ovat ne jotka mieluiten voisi jättää tyhjiksi - onko joku tietty päivä viikosta jolloin et ehdi joka tapauksessa postauksia lukemaan?
Kaikenlaiset kehittämisehdotukset, ruusut ja risut otetaan vastaan <3

23 kommenttia:

 1. Roskapostaukset ja pannuprojektit on just parhainta luettavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla :D Onko näihin jotain parannusehdotuksia? :)

   Poista
  2. Sulla on aina kerrallaan hirveä määrä kyllä noita loppuneita :D mä tykkään lukea just sellaisia, missä on vaikka linkki aiempaan postaukseen. Ja sit muutama sananen tuotteesta. Et oisko x kappaleita loppuneita parempi.

   Ja sit en muista nyt ulkoo, että esitteletkö niitä testeripussukoita. Et jos esittelet, niin ehkä ne vois tiputtaa pois.

   Poista
  3. Testeripussukoita ei ole tullut käytettyä minkä vuoksi niitä ei ole näkynytkään loppuneissa :D Pohdin tässä, että pitäisikö sitten Mimosankin vinkin mukaan esitellä 5-10 tuotetta loppuneista, joista haluaa vähän tarkemmin jotain mainita eikä edes yrittäisi kaikkia saada postaukseen mukaan :D

   Poista
  4. Luin äsken jotain blogia ja siellä oli toteutettu postaus siten, että oli esitelty mielenkiintoisempia loppuneita tuotteita :D

   Poista
 2. Mä kyllästyin itse aika nopeasti roskapostausten tekemiseen. En kokenut motivoivaksi kirjoittaa uudelleen tuotteista, jotka useimmat olivat jo blogissa analysoitu :) Ja tuntui kieltämättä hölmöltä kerätä säästöön tyhjiä purkkeja vain kuvaamista varten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä juuri itsekin mietin ja lisäksi nämä ovat todella suuritöisiä o.O

   Poista
 3. Entäs jos esim. pannuprojekteissa ottaisi pidemmän aikavälin? Vaikka silloin kun tulee enemmän edistystä tai vaikka pari tuotetta on saanut loppuun tmv.

  Loppuneita voisi helpottaa niin, että jättää ne vakkarit pois eli mitkä on tyyliin aina tai esittelee vaan ne mielenkiintoisimmat omasta mielestä?

  Ostoksiakin voi näyttää toki pidemmillä aikaväleillä, itsellä pisin tainnut olla 4 kk :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pannuprojektia en muistaakseni ole päivittänytkään niin ettei siinä muutosta olisi tapahtunut..? Eli jatkossakin varmaan julkaisuväli tällä on vähintäänkin se puolivuotta :)

   Tuo voisi ollakin hyvä idea, helpottaisi kun ei tarvitsisi aivan jokaista tuotetta käydä lävitse - ja ehkä postauksesta näin tulisi hieman luettavampi..

   Pitää varmaan pohtia tuota ostopostausten aikavälin pidentämistä jatkossa, ainakin niissä tapauksissa kun ostoja ei ole liiemmälti tullut..

   Kiitos paljon näistä ideoista :)

   Poista
  2. Muistelisin, että ainakin Maitta kirjoitteli silloin loppuneista, mutta otti vain ne mielenkiintoisimmat mukaan eli joista on jotain sanottavaa.

   Itsellä kuukauden loppuneet on aina silloin, kun säilytystila täyttyy ja esim. kynsilakkaprojekti noin 4 krt vuodessa, että tulisi edes jotain edistystä :D

   Poista
  3. Mulla onkin jo päässä suunnitelma kuinka seuraavat loppuneet tulen esittelemään :D

   Poista
 4. Yhteenvedot, pannuprojektit ja loppuneet tuotteet - eli mitä ostaisit uudelleen ja mitä et. Toisaalta tykkään lukea kyllä sinulta kaikki postaukset... :)

  Ihanaa lauantai-illan jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Roskapostaukset ja kuukauden ostot on mun mielestä tosi kivoja postauksia, niistä en sinuna luopuisi :). Myös pannuprojekti on aina tosi kiinnostavaa seurattavaa, samoin kuin kaikki kokoelmapostaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan ainakin tuota roskapostausta tulen jatkossa tuunaamaan niin etten kaikkia loppuneita käy lävitse - katsotaan minkälaisen vastaanoton saa, mutta en noista luovu koska selkeästi ovat niin suosittuja :D

   Poista
 6. Tuossa on hyviä jatkojuttuja: Kuukauden ostokset, 21 kuvaa Instagramista ja Kuukauden kuulumiset. Nämä kiinnostavat minua. Näitä voisin harkita itsekin tekeväni.
  Hyvää sateista sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 7. Loppuneet tuotteet on ehdottomasti mielenkiintoisimpia lukea😊 myös kuukauden ostokset ja jemmat täytyy säilyttää. Tykkään myös tosi paljon lukea kauneusbokseista. Vaikka itselle tulisi sama boksi, niin silti on kiinnostavaa lukea siitä.
  Postaustahdiksi kolme kertaa viikossa on sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En siis lopeta näitä, mutta tosiaan tuota roskapostausta taidan hieman muokata - katsotaan toimiiko muokattuna vai ei :D

   Poista
 8. Roskapostaukset ja kuukauden ostokset on tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
 9. Loppuneet tuotteet ovat mielenkiintoisia, koska silloin tuote on ollut todella hyvä! Itse tykkään 21 kuvaa instagramista postauksesta, koska itsekin käytän sitä ideaa ja tuon instakuvia blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sekin on mieluinen :) Itseltäni jää paljon kuvia Instagramissa väliin, koska ne tulevat nykyisin niin oudossa järjestyksessä etusivulla näkyville niin arvelin monien missaavan myös mun kuvista ison osan :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat