lauantai 22. joulukuuta 2018

Meltdown

Rakastan meikinpuhdistuksessa öljyjä, koska niillä saa meikit "sulamaan" kasvoilta pois. Kesällä kun sitten satuin bongaamaan Urban Decayn puhdistustuotteen edulliseen hintaan niin pakkohan se oli hankkia testiin - taisikin olla ensimmäinen ei-meikkituote ko.sarjalta!

/sis.mainoslinkkejä/


Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray (ovh 28,20€/100ml, tuotteesta löytyy myös matkakoko 12€/30ml)
on kehitetty poistamaan hellävaraisesti myös ne kaikista kestävimmät vedenkestävät meikit. Ei jätä ihoa rasvaiseksi/öljyiseksi.


Tuote on pakattu suihkepulloon ja sitä on tarkoitus käyttää vanulapun tai käsien kautta - tai suoraan kasvoille sumuttamalla.

Täytyy sanoa etten itse oikein välitä tästä pakkausmuodosta, koska suosin öljyn levittämistä kasvoille käsin. Suoraan kasvoille suihkimista en myöskään pidä kovinkaan kätevänä tapana, koska tällöin öljyä varmasti joutuu myös muualle kuin sinne minne on tarkoitettu.


Pakkausmuoto onkin ainoa miinus, jonka itse tuotteelle antaisin. Koostumukseltaan tämä on pakkausmuodonkin takia erittäin juoksevaa, sain kuitenkin kädenkin kautta tuotteen ongelmitta kasvoille saakka. Puhdistustehot tässä ovat mitä luvataan eli sulattaa myös kestävämmän meikin ongelmitta kasvoilta jo pienelläkin määrällä pois eikä jätä myöskään iholle lainkaan "lähmäistä" tunnetta. Käytin tätä itse vanulapun kautta myös silmämeikinpoistoaineen asemasta ja toimi tässä erinomaisesti - pakkauksensa vuoksi (ja koska silmämeikinpoistoaineet ovat lopussa..) saatankin käyttää tätä jatkossa tässä tarkoituksessa.


Purkin takaa bongasin muuten erään toisen tuotemerkin nimen "Skindinavia" on myös erittäin arvostettu merkki vaikkakin itselleni vielä täysin tuntematon (muutoin kuin nimenä) - tämä tuote on siis tehty yhteistyössä Skindianavian kanssa.

Jos tuote olisi pakattu erilaiseen pakkaukseen niin saisi kiitettävän arvosanan.


Onko Skindinavia sinulle tuttu merkki?

14 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä, mitä nyt toi pakkaus tosiaan vähän taitaa ontua :D Hyville meikinpoistoaineille on aina tarvetta ja tätä voisin jossain vaiheessa testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin outoa, että ylipäätään on pakattu sumutepulloon o.O

      Poista
  2. Ei ole tuttu merkki, ihan ekaa kertaa törmään tähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei-meikkaavissa piireissä varmaan tosiaan eri sarjatkaan eivät niin tutuksi tule :D

      Poista
  3. Tätä pohdin, että voisin hankkia itselleni :D mulla on se voidemainen tuubi tästä ja on hyvin jännä. Voidemaisestakaan ei jäänyt tahmaista, vaan enemmän silkkinen ja pehmoinen. Ehkä mä vielä tän sprayn hommaan itselleni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mun pitää ehdottomasti tsekata tuo voidemainen :D

      Poista
    2. Tuli vielä mieleeni, että sillä voidemaisella on taivaallista poistaa ripsari! Levitän sitä ripsiin, annan vaikuttaa ja pyörittelen sormien välissä pois

      Poista
    3. Mä oon tätä öljyäkin käyttänyt silmämeikin poistamiseen :D

      Poista
  4. Kiitos tästä, oonkin jo pitkään miettinyt tän ostoa ja nyt haluan kyllä kokeilla :D. Täytyy alkaa seurailla josko löytyisi jostain tarjouksesta. Skindinavia on tuttu brändi ja olen käyttänyt heidän suihkeitaan paljon. Skindinavia valmistaa kaikki Urban Decay suihkeet ja tälläiset tuotteet, minkä vuoksi purkista löytyy tuo maininta ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulun jälkeen saattaa vaikka hyvästä tarjouksesta löytyä ;)

      Poista
  5. Suihkepullo kuulostaa itsestäkin vähän oudolle. Uusi merkki tuli taas esiin, kiitos tästä. Hyvää joulunodotusta ��

    VastaaPoista
  6. Uusi merkki minulle. Ite tykkään käyttää öljypohjaisia pudistuaineita, koska ne pudistavat tehokkaasti ja kosteuttavat ihoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa pitää mielessä, Urban Decayltä löytyy varsinkin loistavia luomivärejä <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat