sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Hajuveteni / Dermosil Aamu & Ilta EdT

Minulla on niin paljon hajuvesiä kaapissani, että olisi pakko tehdä karsintaa MUTTA en tästä huolimatta voinut olla hankkimatta Dermosilin kahta jouluksi ilmestynyttä Limited Edition uutuutta - tuoksukuvaus molemmissa vaikutti todella mielenkiintoiselta minkä lisäksi nämä ovat todella edullisiakin (13,50€/30ml). Halusin myös vinkata näistä jos joku haluaa vielä lahjaksi hankkia:


Aamu EdT tuoksuu sarastavan aamun raikkaudelta, Ilta EdT on taas salaperäisen viettelevä.


Latvatuoksu: mandariini, sitruuna, omena
Sydäntuoksu: jasmiini, freesia
Pohjatuoksu: vanilja
Latvatuoksu: lämpimät sitrukset, mausteinen omena
Sydäntuoksu: vadelma, freesia
Pohjatuoksu: santelipuu, vanilja

Blogiani seuranneet tietävätkin hyvin, että rakastan sitruksen tuoksua ja juuri se näiden molempien tuoksukuvauksessa itseäni houkutteli. Aamu tuoksu on selkeästi raikkaampi ja kevyempi, omalla ihollani vaniljaisuus ei tule kovinkaan selkeästi esille. Tätä tuoksua voisin kuvitella itse käyttäväni vuoden ympäri. Ilta tuoksussa on mausteisuutta ja vaniljaisuutta, tämän tuoksun itse yhdistäisinkin ehdottomasti enemmän iltaan ja ehkä juurikin talvikauteen parhaiten sopivaksi.


Kaksikosta ehdottomasti aamuinen versio on enemmän minun makuuni, mutta myös iltainen versio on tarpeeksi pehmeä itselläni käytettäväksi. Molemmat tuoksut yllättivät melkeinpä vielä positiivisesti vaikka aiempaakin kokemusta Dermosilin tuoksuista on - ja erittäin hyvää sellaista.

Jos tuoksut alkoivat kiinnostaa niin kannattaa olla näiden suhteen ripeä ettei jää sormiansa nuolemaan. Melkeinpä itse toivoisin, että nämä tultaisiin valikoimista jatkossakin löytämään..


Kumpi tuoksuista kuullostaisi tuoksukuvauksensa perusteella enemmän sinun tuoksultasi?

14 kommenttia:

  1. Tuo aamu tuoksu on ihana. Valitettavasti ilta tuoksun näyte oli huono (se lehden mukana tullut oli liimaantunut huonosti ja paperi jäi kiinni siihen) ja en saanut siksi sitä testattua. En ole kehdannut vielä avata sen pakettia ja testata, kun mietin antaisinko lahjaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mausteisemman tuoksuinen, joten jos tykkäät mausteisista tuoksuista niin voisi olla sun juttu :)

      Poista
  2. Ilta kuulostaa minulle,mutta kun näitä nuuhkii niin voi olla että se on tuo aamu.. olen kyllä iltaihminen..❤ hyvää joulun odotusta!

    VastaaPoista
  3. Tuo iltainen hakuveden tuoksu kuulostaisi enemmän minun lempparilta, mutta varmasti hyviä tuoksuja kumpikin :). Kiitos kivoista lahjaideoista. Voisin ostaa tällaisen tuoksun.

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä! Vaikuttavat sellaisilta tuoksuilta, joista voisin tykätä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa olla nopea jos toisen tai molemmat itsellesi haluat! :)

      Poista
  5. Onpa kyllä yllättävän tyylikkäät pakkaukset ainakin näillä, Dermosil tuntuu muutenkin petranneen kovasti viime aikoina juuri pakkausten kanssa. Näistä molemmat kuulostaa hyviltä, mutta ehkä Ilta olisi mun valinta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, varsinkin tämän vuotiset joulupakkaukset ovat aivan omaa luokkaansa <3

      Poista
  6. Ja minä etsin Ilta tuoksua Dermosilin nettikaupasta, olen ainakin vuoden "jäljessä" Tämä tuoksu oli minulle ihan mielettömän hyvä, kaikki sanoivat, että tuoksun niin hyvältä.. En tuoksu enää, kun pullo on tyhjä ��

    VastaaPoista
  7. Mistä voi tilata molemmat; Aamu EDT ja Ilta EDT?

    VastaaPoista
  8. Mistä voi tilata molemmat; Aamu EDT ja Ilta EDT?

    VastaaPoista
  9. Mistä niitä tilataan?

    VastaaPoista
  10. Postaus on v.2018 ja tuoksuja ei valitettavasti taida enää valikoimissa olla. Linkeistä pääsee Dermoshopin sivuille, jonne voi toki toivomuksia esittää tuotteiden uudelleen julkaisusta 😊

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat