keskiviikko 1. elokuuta 2018

Heinäkuun kosmetiikkaostokset

Viime kuussa ostojen saldo jäi varsin kohtuulliseksi, heinäkuun alkoi siinä mielessä eri tavalla, että kesäkuun viimeisinä päivinä tein kaksi tilausta, jotka jäivät heinäkuun saldolle..


Cocopandan tilaus ei hirmuisasti kukkaroa keventänyt, koska lahjakortin jälkeen maksettavaa jäi vain 2,60€. Kuten kuvasta näkyy niin tilaukseen lähti kuin lähtisikin toinenkin Smashit Cosmetics -luomiväripaletti <3 Nämäkin ostokset tulen varmasti vielä jossain vaiheessa tarkemmin teille esittelemään!


FeelUniquen tilaus teki kokonaisuudessaan 45,80€ - tuosta Best of Beauty -boxista uupui yksi tuote, jota korvaamaan sain £5 (eli n. 5,50€) lahjakortin, jonka käytin seuraavassa tilauksessa (joka olisi kyllä ilman tuota lahjakorttia jäänyt tekemättä..):

Urban Decayn tuotteita oli loistavassa tarjouksessa ja naputtelin seuraavaan tilaukseen:

Urban Decay Troublemaker Eyeshadow Palette, Urban Decay X Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette, Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray- yhteensä nämä jäivät kaikkien alennusten jälkeen tekemään vähän reilu 37€!!


Kokonaisuudessaan siis heinäkuussa rahaa meni enemmän kuin edellisinä kuukausina; n. 86€ ja kieltämättä kyllä tilaamistani tuotteista juuri mikään ei ollut must-have, varsinkin luomivärit ovat ihan oikeasti varsin turhia koska minulla on niitä aivan mieletön läjä, mutta kun ei noita voi vastustaa! Pitäisi vanhoja käydä lävitse ja sieltä päästä karsia menemään..


Kuinka paljon sinulla kului rahaa heinäkuussa kosmetiikkaan? Haluatko minun ostoksistani jonkin tietyn erityisesti esittelyyn?

14 kommenttia:

 1. Keskimmäisessä meikkipaletissa on kivat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta Cocopandan tilauksesta? :) Näillä helteillä silmämeikki on jäänyt varsiin vähiin niin en ole vielä ehtinyt testailla kunnolla :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Itselläni tosiaan heinäkuu oli varsin meikkipainotteinen - eikä sinulla tullut ihonhoito- tai hygieniatuotteitakaan lainkaan ostettua heinäkuussa? :)

   Poista
 3. Ihania ostoksia<3 Ja ihan mieletön määrä siihen nähden, kuinka vähän sulla rahaa lopulta meni! Alennusmyynnit sun muut kannattaa kyllä hyödyntää aina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nykyään kosmetiikkaa normaalihintaan juuri ostakaan, koska oikeastaan lähes aina löytyy vähintäänkin -20% alennuskoodi johonkin verkkokauppaan xD

   Nuo UD:t tais tosiaan olla -40% ellei peräti -50% alennuksessa ja siitäkin sain vielä vähän nipistettyä pois - ihan mieletön tarjous! :)

   Poista
 4. Ihania ostoksia kaikki ja niin on ollut ostoskoreissa vaikka mitä ja olen sitten miettinyt, ei hitsi en tarvitse mitään, mutta ainahan sitä jotain tarvitsee. Feeluniquella nimenomaan UD:ta oli suhahtamassa ostoskoriin.

  Ihanaa elokuun alkua Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi olla käymättä noilla sivuilla kun ainahan sieltä jotain löytyy :D Onneksi nykyisin monesti tuo pienokainen keskeyttää netin selaamisen xD

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kunhan ilmat viilenee niin pääsee vähän paremmin noita testailemaan, helteillä meikki on pysynyt aika simppelinä :D

   Poista
 6. Heinäkuu meni lähes meikittä. 👌🏼 Heinäkuussa ostin vain yhden hiuslakat kosmetiikan saroilla.

  VastaaPoista
 7. Mun heinäkuun kosmetiikkaan käytetyt rahat taisi pysyä kokonaisuudessaan noin 20e! Lähinnä käyttötavaraa kuten hoitoainetta ja silmämeikinpoistoainetta ym :) Mutta sain Urban Decaylta ihanan luomiväripaletin yllärinä postissa testiin! ♥

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat