keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Suolaa iholle ja hiuksille

Sain ihan mielettömän PR-lähetyksen Lushilta..


.. josta riittää hypisteltävää pitkälle kesään. Ensimmäisenä kurkataan kasasta kahteen suolatuotteeseen, jotka ovatkin minulle entuudestaan tuttuja.


Jersey Bounce -shampoota (ovh 27,95€/300g)  olen aikaisemmin testannut ja siitä teille kirjoitellutkin. Kyseessä on tosiaan niin merisuolaa kuin kananmunaakin sisältävä shampoo, joka hellii niin hiuksia kuin päänahkaakin. Ja tosiaan tämä toimii yllättävän hyvin pidemmissäkin hiuksissa, vaikka aluksi koostumuksen vuoksi tätä hieman pelkäsinkin :D


Toinen merisuolatuote on Ocean Salt (ovh 16,95€/120g), joka on itselleni tuttu vartalonkuorintana, mutta tätähän voi käyttää myös suolanaamiona kasvoille mitä en edellisellä kerralla ollut testannutkaan..


Ohjeiden mukaisesti taputtelin tuotteen iholle ja annoin sitten vaikuttaa ehkä 5-10 minuuttia, jonka jälkeen huuhtelin pois. Tämä oli ehkä hieman hankalahko saada kasvoille levitettyä, mutta onnistuin siinä kohtuudella. Vaikka hieman epäilinkin tuotteen toimivuutta niin täytyy sanoa, että jos tämä olisi helpompi käyttää naamiona (eikä minulta naamioita löytyisi niin mieletöntä määrää..) niin tämä ei jäisi yhteen testailuun vaan käyttäisin ehdottomasti jatkossakin, mutta tilanteesta riippuen hemmottelen tällä ihanan rouhealla kuorinnalla kropan ihoa - siinä tämä on aivan mieletön tuote!

Oletko sinä testannut koskaan kasvoilla suolanaamiota?


/pr-näyte

12 kommenttia:

 1. Itse en ole testannut mutta voisin kyllä testata! Vaikuttaa hyvältä!
  Ihanan raikas blogi sulla!

  VastaaPoista
 2. Lushin tuotteet on kyllä niin ihania! Ihan huippulähetyksen sait <3

  VastaaPoista
 3. Mie taisin viime vuoden puolella saada tuota Jerseytä ja koostumus yllätti niin paljon, että puolet valahti purkista viemäriin :'D

  VastaaPoista
 4. En ole suolanaamiota testannut, mutta testasin tässä 2 krt Lushin FOMO Jelly face maskia. Se oli hieman hankala levittää, mutta lopulta, kun sain levitettyä, niin lopputulos oli todella miellyttävä, kun pesin sen pois. Olin sen kanssa saunassa. LUSHin tuotteisiin olen tutustunut vasta tänä keväänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse koin myös ne jellynaamiot levityksen suhteen hieman hankaliksi vaikka ihania muutoin ovatkin.

   Poista
 5. En ole vielä kokeillut suolanaamioita kasvoille mutta kuulostaa erittäin houkuttelevalle tuotteelle. Jos vaikka ensin aloittaisin tekemällä sillä vartalokuorinnan. LUSHin tuotteita on paljon kiitelty joten täytyypä kokeilla :)

  VastaaPoista
 6. Lushin kosme on kyllä miltepä syötävän ihanaa. Kivaa viikonloppua Mir a <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat