lauantai 19. toukokuuta 2018

The Northern Collection

Natura Siberica on sarjana kiinnostanut siitä lähtien kun Karkkipäivä-blogissa luin sarjasta ensimmäisen kerran - nyt sain sarjasta ensimakua itsekin parin puhdistustuotteen verran:


The Northern Collection Black Cleansing Butter (ovh 16,90€/120ml) & Cleansing Micellar Water (ovh 11,90€/200ml). Molemmat tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja näillä on Ecosert-sertifikaatti. Tuotteiden erikoisuus on se, että molemmat sisältävät aktiivihiiltä!


Misellivesi alkaa varmasti jo kaikille aikalailla tuttu tuote olla; tällä saa siis helposti poistettua meikin ja tämä kyseinen tuote soveltuu myös silmämeikin poistoon. Tuotetta vanulapulle ja käyt kasvot lävitse. Itsehän en misellivedellä pelkästään koskaan poista meikkiä vaan kaipaan sitä vesipesua, mutta teitä varten testasin tätä myös meikinpoistossa ja tämä toimii kyllä siinä oikein mallikkaasti:


Yllä olevassa kuvassa kädellä eyeliner, peiteväri, nestemäinen highlighter sekä huulipuna ja tätä koko lystiä on pyyhkäisty kevyesti vain kertaalleen miselliveteen kostutetulla vanulapulla. Muutamalla pyyhkäisyllä meikit sai kokonaan kädeltä poistettua.


Puhdistusvoi on koostumukseltaan varsin jämäkkää - ja riittoisaa. Levitä tuotetta nokare pyörivin liikkein kuivalle iholle, lisää hieman vettä vaahdottaaksesi tuotteen ja huuhtele kasvot.


Tuote ei vaahtoa mitenkään hurjan voimakkaasti ja on koostumuksensa puolesta hyvä kuivalle ja herkälle iholle. Puhdistaa iholta meikin samalla ennaltaehkäisten epäpuhtauksien syntyä.

Natura Siberican tuotteita myyvät mm. Oletkaunis.fi-verkkokauppa sekä Sokokset. Näiden kahden tuotteen perusteella voin ainakin lämpimästi suositella tutustumaan sarjaan tarkemmin - näin aion itsekin tehdä. :)


Onko Natura Siberica sinulle tuttu sarja?


/pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Vähän olen ehtinyt tutustumaan kyseiseen brändiin ja pari tuotettakin löytyy kotoa. Kävin pari viikkoa sitten Tallinnassa, josta löytyi upea Natura Siberican konseptimyymälä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viru Keskuksessa! Super helppo mennä sinne siis jos Tallinnassa sattuu käymään :)

   Poista
  2. Pitää käväistä jos joskus Tallinnaan asti vielä päästään :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Duolingo

Mielessä on ollut jo pidempään, että olisi hauska alkaa opiskella uutta kieltä ja olinkin useamman kerran kuullut kehoja ilmaisesta sovelluk...

Luetuimmat