perjantai 25. toukokuuta 2018

Stoorla

Oletteko jo kuulleet uudesta verkkokauppakeskuksesta nimeltä Stoorla

lähde: https://stoorla.fi/
Ideana verkkokauppakeskuksessa on se, että sinne keretään yhteen suomalaisia verkko- ja kivijalkakauppiaita niin, että kuluttajan olisi mahdollista hankkia yhdestä paikasta kaikki irtoripsistä veneeseen saakka - yhdellä maksulla ja toimituskuluilla. Pyrkimyksenä olisi näin myös saada suomalaiset käyttämään rahansa suomalaisten yrittäjien hyväksi sen sijaan, että rahat valuisivat ulkomaisiin verkkokauppoihin.


Verkkokauppakeskus on juuri avautunut ja tämän vuoden aikana kategoria kerrallaan kasvaa pikkuhiljaa suuremmaksi. Ensimmäisenä avautuu kauneus-kategoria tänään perjantaina 25.5. ja sen tiimoilta sain itselleni hieman "maistiaisia" siitä mitä kaikkea kauppakeskuksesta löytyykään. Valikoimista löytyy mm. korealaista kosmetiikkaa ja ekoglittereitä (kesän must-have -tuote!!).


Tuotteista, joita sain testiin, tulette kuulemaan tarkemmin myöhemmin - mukana mm. tuote, joka on yksi mieheni suosikeista, kuka arvaa mikä se on? :D

Mutta ette tekään jää osattomiksi, koska sain teille jaettavaksi alennuskoodin, joka on voimassa 25.-26.5.2018 eli kannattaa ehdottomasti hyödyntää heti. Koodilla "STOORLA25" saat 25% alennuksen tuotteista.

Mikä Stoorlan valikoimissa vaikuttaa sinun silmääsi mielenkiintoiselta ja miltä ylipäätään verkkokauppakeskuksen idea kuullostaa?


/kuvassa näkyvät tuotteet 
saatu pr-näytteenä

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Uskon, että löytyy asiakkaita. Itsekin tilaan mm. vaatteita, jonkin verran netistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ihmiset löytävät tämän verkkokauppakeskuksen :) Kannattaa muuten katsoa nuo tarjousedut ja hyödyntää tuo alennuskoodi ;)

   Poista
 2. Vaikuttaa todella lupaavalta verkkokaupalta, jolle toivon kovasti onnea ja menestystä ja tämä pr-paketti oli todella vaikuttava, olin ihan wow, enkä tiedä vielä mistä aloittaa testaaminen.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Siis mun silmät levisi varmaan lautasen kokoisiksi, kun sain ton paketin postissa käsiini :D Ihan mieletön sisältö! Ihana päästä testaamaan kaikkea uutta ja mielenkiintoista<3

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa kyllä hyvältä, kun kaikki löytyy samasta paikasta. :) Itse oon enemmän edelleen kivijalkakauppojen ystävä, mutta ehkä nettikaupatkin sytyttäisi enemmän, jos ne olisi tehty helpommaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivijalkamyymälöitä ehdottomasti pitäisikin kannattaa etteivät ne häviäisi <3

   Poista
 5. Hieno idea. Kuluttujalle helppoa ja mikä parasta, tuetaan kotimaisia yrityksiä.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

ARVONTA

Nyt vihdoinkin starttaa se kauan odotettu arvonta! <3 Arvontapaketissa on mukana niin itse ostettuja kuin pr-näytteenä saatuja tuott...

Luetuimmat