perjantai 25. toukokuuta 2018

Stoorla

Oletteko jo kuulleet uudesta verkkokauppakeskuksesta nimeltä Stoorla

lähde: https://stoorla.fi/
Ideana verkkokauppakeskuksessa on se, että sinne keretään yhteen suomalaisia verkko- ja kivijalkakauppiaita niin, että kuluttajan olisi mahdollista hankkia yhdestä paikasta kaikki irtoripsistä veneeseen saakka - yhdellä maksulla ja toimituskuluilla. Pyrkimyksenä olisi näin myös saada suomalaiset käyttämään rahansa suomalaisten yrittäjien hyväksi sen sijaan, että rahat valuisivat ulkomaisiin verkkokauppoihin.

/kuvassa näkyvät tuotteet saatu pr-näytteenä,
postaus sis.mainoslinkkejä/


Verkkokauppakeskus on juuri avautunut ja tämän vuoden aikana kategoria kerrallaan kasvaa pikkuhiljaa suuremmaksi. Ensimmäisenä avautuu kauneus-kategoria tänään perjantaina 25.5. ja sen tiimoilta sain itselleni hieman "maistiaisia" siitä mitä kaikkea kauppakeskuksesta löytyykään. Valikoimista löytyy mm. korealaista kosmetiikkaa ja ekoglittereitä (kesän must-have -tuote!!).


Tuotteista, joita sain testiin, tulette kuulemaan tarkemmin myöhemmin - mukana mm. tuote, joka on yksi mieheni suosikeista, kuka arvaa mikä se on? :D

Mutta ette tekään jää osattomiksi, koska sain teille jaettavaksi alennuskoodin, joka on voimassa 25.-26.5.2018 eli kannattaa ehdottomasti hyödyntää heti. Koodilla "STOORLA25" saat 25% alennuksen tuotteista.

Mikä Stoorlan valikoimissa vaikuttaa sinun silmääsi mielenkiintoiselta ja miltä ylipäätään verkkokauppakeskuksen idea kuullostaa?


10 kommenttia:

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Uskon, että löytyy asiakkaita. Itsekin tilaan mm. vaatteita, jonkin verran netistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ihmiset löytävät tämän verkkokauppakeskuksen :) Kannattaa muuten katsoa nuo tarjousedut ja hyödyntää tuo alennuskoodi ;)

      Poista
  2. Vaikuttaa todella lupaavalta verkkokaupalta, jolle toivon kovasti onnea ja menestystä ja tämä pr-paketti oli todella vaikuttava, olin ihan wow, enkä tiedä vielä mistä aloittaa testaaminen.

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  3. Siis mun silmät levisi varmaan lautasen kokoisiksi, kun sain ton paketin postissa käsiini :D Ihan mieletön sisältö! Ihana päästä testaamaan kaikkea uutta ja mielenkiintoista<3

    VastaaPoista
  4. Vaikuttaa kyllä hyvältä, kun kaikki löytyy samasta paikasta. :) Itse oon enemmän edelleen kivijalkakauppojen ystävä, mutta ehkä nettikaupatkin sytyttäisi enemmän, jos ne olisi tehty helpommaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivijalkamyymälöitä ehdottomasti pitäisikin kannattaa etteivät ne häviäisi <3

      Poista
  5. Hieno idea. Kuluttujalle helppoa ja mikä parasta, tuetaan kotimaisia yrityksiä.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat