perjantai 4. toukokuuta 2018

Pt kotiin?

Kerrankin minua onnisti ja voitin Facebookin arvonnassa itselleni Hyvinvointi Komis -pt-ohjauskerran.

lähde: http://komis.fi/
Itse en tällä hetkellä ole minkään kuntosalin jäsen, joten oli mukava kuulla, että pt-ohjauksen sai myös kotiin. Itse ainakin melko vahvasti pt-ohjauksen yhdistän kuntosaliin ja koska en varmastikaan ole ainut niin ajattelin teillekin valaista, että tällaista palvelua voi kuntosalin ulkopuolellakin saada!

Ensimmäinen ohjauskertahan on aina vain homman aloitus ja parhaimman hyödyn ehdottomasti saat ottamalla useamman ohjannan itsellesi, mutta ei tämäkään itselläni hukkaan mennyt. Raskauden jälkeen itselläni liikunta on jäänyt vaunulenkkeilyyn, koska en ole vielä uskaltautunut oikeastaan sen kummempia lähteä tekemään, joten siinäkin mielessä ohjanta sattui loistavaan saumaan. Pt Simo ei ole itse synnytyksen jälkeisen liikunnan asiantuntija, mutta oli ottanut tätä ohjantakertaa varten hyvin asioita selville ja koin saaneeni hyvää ohjantaa.


Kävimme läpi minkälaisilla liikkeillä kannattaa lähteä liikkeelle; onneksi oman aiemman taustani vuoksi liikkeet ovat minulle varsin tuttuja niin pelkkä muistuttelu näiden suhteen riitti eikä tarvitse lähteä opettelemaan jotain uusia temppuja.

Olen tosiaan aikaisemmin itse ostanut kuntosalin kautta pt-palveluita ja vaikka tuolloinenkin pt oli mukava niin en tällöin kokenut palvelulta saaneeni aivan sitä mitä olisin hakenut - tosin nyt kun jälkikäteen asiaa pohdin niin tulinko sitten niitä omia tavoitteitani tarpeeksi hyvin pt:lle sanoittaneeksi? Kukaan meistähän ei ole ajatuksenlukija. Eli suosittelen, että mietit itse valmiiksi tavoitteet itsellesi ja pt-ohjaukselle, että osaat ensinnäkin hakeutua oikean pt:n juttusille ja ettei siinä sitten tule mahalaskua ja käy niin kuin minulle ensimmäisellä kerralla.


Jos asut Joensuun tai Kuhmon alueella niin voisin itse tämän yhden kerran perusteella lämpimästi suositella kääntymään Simon puoleen mikäli pt:tä olet vailla - itselleni jäi tämän yhdenkin ohjauskerran perusteella todella positiivinen mielikuva ja jos taloudellinen tilanne antaisi myöten niin ehdottomasti valmennuspaketin itselleni ostaisin. Syksyllä valikoimiin lisäksi tulee Kalevalainen jäsenkorjaus, joka kuullostaa mielenkiintoiselta - jos lähden sitä testaamaan niin tulen asiasta teille tänne kertomaan tarkemmin :)


Oletko sinä koskaan käyttänyt personal trainerin palveluita? Mitä sinä pt-ohjannalta odottaisit/toivoisit?

8 kommenttia:

 1. Mää tarvisin kans kyllä pt:n käymään ! :D

  https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa selvittää onko omalla alueella kotikäyntejä tekeviä personal trainereita, jos olet Joensuusta tai Kuhmosta niin ei tämän pidempään tarvitse etsiä :D

   Poista
 2. Sain kerran ohjausta pt:ltä eräsyä kirjaprojektia varten ja se oli suoranaista ylellisyyttä. Suosittelen, jos tuntuu, ettei yksin tule treenaamisesta mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja melkeinpä jokainen joskus pientä lisäbuustia treeniin kaipaakin :)

   Poista
 3. PT:sta ei ole kokemusta, mutta olen joskus ottanut ohjauskäyntejä pilatesopettajalta.
  Kotikäynnin etuna koen sen, että treenaamine on rauhallisempaa. Kun salin hälinä jää ulkopuolelle, on helpompi keskittyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - kannattaa tosin lapset ja lemmikit pitää treenin ajan muualla xD

   Poista
 4. PT-kotikäynnit onkin mahtava keksintö! itse en ole käyttänyt mutta olen kyllä harkinnut :) kuntosalin kautta hankin ensimmäisen raskauden jälkeen PT:n joka oli kyllä huippu (mutta kuntoilu jäikin sitten monesta syystä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kumma miten niitä syitä jättää kuntoilut löytyy vaikka kuinka :D Sen takia olisikin parasta jos ne kuntoilut saisi ympättyä jotenkin jouhevasti siihen arkeen mukaan ilman, että tarvitsee erikseen esim. kuntosalille lähteä :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat