maanantai 28. toukokuuta 2018

Purkkapinkkiä

Sain jo viime syksynä I love me -messuilta Biozellin suoravärin testiin, mutta vasta nyt vapun alla sain aikaiseksi tämän testattua.


Biozell Color Mask Ink sävyssä Bubblegum Pink on tarkoitettu vaalennetuille hiuksille ja käyttöä suositellaan heti vaalennuksen jälkeen parhaan lopputuloksen saamiseksi. Itsellänihän edellisestä vaalennuksesta on jo puolisen vuotta aikaa, mutta ajattelin tämän testata kuitenkin..


Lisäksi suosituksena on, että hiukset pestäisiin shampoolla ennen värikäsittelyä - älä kuitenkaan käytä hoitoainetta. Itse olen edellisenä päivänä aivan normaaliin tapaan pessyt hiukset - hoitoaineen kera :D

Purkissa katsottuna väri näyttää suorastaan punaiselta eli on aika intenssiivisen näköistä tavaraa - suosittelen käyttämään hanskoja ja suojaamaan tekstiilit ennen värjäyskäsittelyä. Pakkauksen mukana tulee hanskat, mutta ne näyttivät sen mallisilta mistä en itse oikein välitä, joten tartuin kotoa löytyviin kertakäyttöisiin hanskoihin.


Värin levitin kuiviin hiuksiin ja annoin vaikuttaa maksimiajan eli 30 minuuttia. Värin levitin vain hiusten latvaosaan - itsellänihän vaalennuskin on tehty liukuvärjäys- eli balayage-menetelmällä.

Lopputulos oli mielestäni aikasta kiva:

Kuva meikkihaasteesta (https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/05/kauneusbloggaajien-kevainen.html)

Myöskään ihan hirmuista kulumaa väri ei ensimmäisen pesun jälkeen saanut, kuvan tästä voit kurkata Instagramin puolelta.

Biozellin tuotteita on saatavilla mm. Stockmannilta ja Tokmannilta, hintaa tällä on 10€ ja risat. Purkkiin ei tämän käytön jälkeen suurta vajumaa tullut (vaikka omasta mielestäni aika reilulla kädellä tuotetta käytin), joten tästä useampaan käyttökertaan riittää tavaraa - toki riippuen siitä kuinka pitkät ja paksut hiukset ovat.


Oletko sinä leikkinyt suoraväreillä?


/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä

11 kommenttia:

 1. Nuo on kivoja värejä. Tytölle ollaan joskus näitä käytetty. Ei vaan hänellä ihan yhtä hyvin näyt, kun hiukset on vähän tummemmat. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoravärit eivät yleensä tosiaan tartu mikäli alla ei ole vaalennusta, itselläkin vain tuo vaalennettu osa värjäytyy ja sen vuoksi en turhaan tuonne ylemmäs väriä edes levittänyt :)

   Poista
 2. En ole uskaltanut kokeilla suoravärejä. Vaikka mieli on kovasti tehnyt! Hieno lopputulos!

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköinen lopputulos! Joskus tätä katselin mutta on niin lämpimän värinen että olisi näyttänyt vähän hassulta mun pinkissä tukassa :)

  VastaaPoista
 4. Nätti lopputulos. Apua, oliko vappuna vielä lunta! :o

  VastaaPoista
 5. Tuli aivan ihana <3 ja noi glitterit, ihanat <3

  VastaaPoista
 6. Mä olen käyttänyt vain sävyttäviä hoitoaineita, niin ei tule niin rajua muutosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas itse nimenomaan haluan ihan kunnolla näkyvää muutosta xD

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Duolingo

Mielessä on ollut jo pidempään, että olisi hauska alkaa opiskella uutta kieltä ja olinkin useamman kerran kuullut kehoja ilmaisesta sovelluk...

Luetuimmat