perjantai 15. syyskuuta 2017

Puhdista&kosteuta

Kesällä ihon tehohoito saattaa hieman unohtua, mutta talvea kohti mennessä on jälleen aika palata ruotuun. Kasvonaamio on ihana pieni hemmotteluhetki keskellä arkea eikä siihen edes loputtamasti kulu aikaa, varsinkaan tämän kaksikon kanssa:


 Deep Cleansing Mask (34,10€/100ml) & Refreshing Moisture Mask (46,51€/100ml)


Tehokosteuttavan naamion tehoaineina on mm. Havaijilaista acaiuutetta, omega-3- ja -6-rasvahappoja ja vaaleanpunaisia Himalajan kivimineraaleja.


Hellävaraisen syväpuhdistava naamio sisältää Amazonin valkosavea ja kaoliinisavea.


Molemmat tuotteet ovat voidemaisia eikä myöskään syväpuhdistava naamio kuivahda iholle vaan on helposti poistettavissa. Myöskään minkäänlaista punoitusta en käytön jälkeen iholla havainnut.


Naamioiden tuoksu on lisäksi todella ylellinen, tulee aivan kauneushoitoloiden kasvonaamiot mieleen mikä ainakin omalla kohdalla nostattaa kasvohoidon kotonakin tehtynä suorastaan ylelliseksi.


Ja mikä parasta kaikille kiireisille; naamioiden vaikutusaika on vain 5 minuuttia - joka taatusti kaikilta aina silloin tällöin omaan hemmotteluun liikenee :) Kannattaa myös muistaa multimasking eli erilaiset naamiot eri kohtiin kasvoille sen mukaan mitä iho sinne kaipaa.


Kuinka usein sinä hemmottelet itseäsi ja ihoasi kasvonaamioilla?


*)pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Radiant finish

Saatu ilmaistuote Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kes...

Luetuimmat