maanantai 4. syyskuuta 2017

Autumn Legends

Monissa blogeissa onkin jo ehtinyt syksyn uutuusmeikkejä näkymään, mutta kertaushan on opintojen äiti ja toisaalta itse ainakin mielelläni useammastakin blogista kokemuksia ja mielipiteitä uusista tuotteista lueskelen - jokainen meistä kuitenkin ne omanlaisensa ajatukset tuotteista luo.


Itse sain Isadoran Autumn Legends -kokoelmasta testiin Blush&Glow Draping Wheel:n sekä Smoky Velvets -luomivärinelikon. Inspiraationsa syksyn kokoelma on saanut ylellisistä materiaaleista sametista, silkistä ja sifongista minkä lisäksi oman vaikutuksensa kokoelmaan on luonut 70- ja 80-luvut.


Kokoelma sisältää paljon muitakin tuotteita esim. huulille ja kynsille, mutta täytyy sanoa, että itselleni tämä kaksikko olikin ehdottomasti se mieluisin - viime aikoina kun kynsiäkin on tullut turhankin laiskasti lakkailtua o.O


Blush&Glow Draping Wheel (29,90€/18g)
Sisältää neljä poskipunaa ja yhden highlighterin. Sävyt ovat mielestäni todella mainiosti valittu ja sopivat mielestäni hyvin niin viileälle kuin lämpimällekin iholle.


Swatshauksessa sävyt highlighter sävystä myötäpäivään kiekkoa kiertäen. Pigmenttiä poskipunissa on hyvin, mutta ei kuitenkaan liikaakaan niin, että vasta-alkajan tulisi tätä pelästyä.

Sisältää kauniin syksyisen sävyt, joilla onnistuu helposti niin kevyempi arkisempi look kuin kunnon smokykin. Isadoran luomivärit ovat aivan ehdotonta priimaa eikä myöskään tämä jää yhtään laadussa jälkeen aiemmin testaamistani nelikoista.


Meikkikuvien suhteen olen ollut valitettavan laiska viime aikoina - ja täytyy myöntää, että arkimeikkikin on hyvin pitkälti samaa tylsää rataa noudattanut. Mutta yritän nyt syksyn myötä tormistautua ja vähintäänkin Instagramin puolelle meikkikuvia latailla. Kannattaa siis ehdottomasti klikkailla seuraajaksi siellä jos et jo satu olemaan :)Joko sinulla alkaa sävyt vaihtua enemmän syksyisempiin vai käytätkö ylipäätään syksyllä erilaisia sävyä meikissä, pukeutumissa ym. kuin esim. kesällä?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Samat mieluisimmat tuotteet eli erityisesti Blush&Glow on iiiihaanaa <3

    VastaaPoista
  2. Kasvopaletti on ihana! Itse pukeudun samalla tavalla, mutta huulipunien sävy selvästi muuttuu tummemmaksi syksyllä ja koralliset jäävät laatikon perukoille. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat