sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Georganics

Koska en #mökkimiitillä ehtinyt tutustua tarkemmin mielenkiintoisiin Georganics-tuotteisiin niin kysäisin maahantuojalta olisi näitä kenties ollut mahdollista saada kokeiluun - mikä onneksi onnistui ja saamani paketti sisälsi mielenkiintoisen setin tuotteita tutustuttavaksi:


Aktiivihiili hammastahna (ovh 16,30€/60ml)
Aktiivihiili oil pulling (ovh 16,30€/100ml)
Mandariini oil pulling (ovh 16,30€/100ml)


Ennenkuin menemme tarkemmin tuotteisiin niin muutama sana itse sarjasta; kyseessä on vuonna 2015 Englannissa perustettu luonnonmukaisiin suuhygienituotteisiin erikoistunut sarja. Valikoimiin kuuluu hammastahnoja, aktiivihiilijauhetta sekä kookosöljyisiä oil pulling -tuotteita.


Fluoriton hammastahna valkaisee, puhdistaa ja auttaa hammaskiilteen uudelleen mineralisoitumista. Tuoksuu hyvin raikkaalle ja mielestäni hampaiden pesun jälkeen tunne on myös suussa raikas. Valkaisevan vaikutuksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää aktiivisemmin kuin itselläni on ollut käytössä, joten tähän en osaa mennä sanomaan. Itse kaipaan myös hammastahnaani fluoria, minkä takia en tätä jatkuvassa käytössä itse pystyisi käyttämään.


Aktiivihiilijauheen en huomannut eroavan Black&White -jauheesta. Itse koen nämä jauhemuotoiset hieman hankalammiksi käytössä - eli lähinnä sotkuisemmiksi - eikä tämäkään siksi noussut suureksi suosikikseni. Tämäkin on aika pitkälti makukysymys.

Kummankaan kohdalta näistä kahdesta en hankausarvoja netistä googlettemalla löytänyt ja kysäisinkin näistä maahantuojalta; kalliita rda-testejä ei ole tehty, mutta valmistajalta on saatu tieto, että hankausarvo asettuisi 20-30 välille. (Hammastahnaa pidetään kiilteelle turvallisena hankausarvon ollessa alle 100.)


Oil Pulling oli itselleni aivan totaalisen uusi tuttavuus ja ennenkuin tarkastelin tarkemmin niin kuvittelin, että pullot sisältävät ihan vain perinteistä suuvettä. Kyse ei kuitenkaan ole siitä vaan kookosöljystä, jonka säännöllisellä useamman minuutin purskuttelulla sanotaan sekä suun että poskionteloiden puhdistuvan - jos kärsit poskiontelovaivoista niin kannattaa tämä siis ehdottomasti ainakin kokeilla!


Itselleni tuote tuli mandariinisena sekä aktiivihiiltä sisältävänä. Ensimmäinen testauskerta oli kieltämättä aika mielenkiintoinen enkä itseasiassa kovinkaan kauaa pystynyt purskuttelua tekemään, koska itselleni tuli etova olo ja jouduin öljyn sylkemään ulos melko nopeasti. Tästä huolimatta jälkikäteen suuhun ei jäänyt epämiellyttävä tunne kuten ehkä voisi kuvitella öljypurskuttelun jälkeen.


Tästä nelikosta tuotteena ehdottomasti sanoisinkin oil pullingin olleen melkeinpä itselleni se kaikista mielenkiintoisin uusi tuttavuus.


Onko Georganics sinulle merkkinä tuttu? Entä oletko aikaisemmin törmännyt oil pullingiin ja ehkäpä sitä itse kokeillutkin?


*)pr-näyte

9 kommenttia:

 1. Tuo oil pulling on hauska kokemus :) en pysty purskuttamaan suositeltua 20 minuuttia mutta ihan mukava näitä on kokeilla. Itselle aktiivihiilijauhe on ainut joka tosissaan valkaisee eikä hampaissa ole ollut mitään ongelmia sen käytön aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottuisikohan tuohon säännöllisemmällä käytöllä ja pystyisi purskutteluaikaakin pikkuhiljaa nostamaan..? :)

   Poista
 2. En ole koskaan kuullutkaan, toi suuvesi kuulostaa vähintään erikoiselta ja mielenkiintoiselta. :D

  VastaaPoista
 3. En ole koskaan kuullutkaan, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselle! :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Radiant finish

Saatu ilmaistuote Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kes...

Luetuimmat