torstai 21. syyskuuta 2017

NovAge Ecollagen

Silmänympärysvoidettahan pitäisi käyttää siitä lähtien kun silmämeikin ottaa käyttöönsä, mutta täytyy myöntää, että itse taisin silmänympärysvoiteen ottaa aktiiviseen käyttöön vasta 20-ikävuoden jälkeen. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, mutta suosittelen kyllä ehdottomasti jo aikaisemmin kosteuttavan silmänympärysvoiteen käyttöä mikäli silmämeikkiä käyttää :)

Alkupuheesta itse aiheeseen eli tarkoituksenani on kertoa muutama sana tällä hetkellä käytössä olevasta silmänympärysvoiteesta:


on silmänympärysjuonteita ja -ryppyjä ehkäisevä ja silottava silmänympärysvoide, joka lupaa lisäksi kirkastaa silmänympärysihoa sekä häivyttää tummuutta ja silmäpusseja silmänympärysiholta.


Itselleni ei pelkkä kosteutus myöskään silmänympärysiholle riitä vaan kaipaan myös sinne anti-age -tehoja. Tummuutta silmänympäryksiltäni myös löytyy, mutta lähinnä hyvin ohuesta ja läpikuultavasta ihosta johtuen eli tätä ei mikään silmänympärysvoide häivytä (paitsi tietysti missä on peitetuotetta samaan yhdistettynä..). Silmäpusseja on onnekseni herkästi saa ja toivottavasti tässä ei muutosta tapahdu ainakaan ihan heti, eikä silmänympärysihollani ole myöskään selkeitä juonteita vaikkakin iän myötä alkaa huomata ihon entisestään ohentuvan ja varmasti myös rypistyvän ilman hyvää hoitoa ja huolenpitoa.


Kyseinen silmänympärysvoide levitetään roll-on -pään avulla silmänympärysiholle, missä on omat hyvät ja huonot puolensa. Varsinkin jääkaapissa pidettynä roll-on -pää tuntuu viileältä ja virkistävältä samalla tehostaen myös varsinkin turvotuksen laskua. Toisaalta en itse pidä sitä mitenkään superhygieenisenä levitysmuotona vaan melkeinpä mieluummin käyttäisin sormia hyödykseni - varsinkin kun tuota turvotusta ei liiemmälti omilta silmänympäryksiltäni yleensä löydy.


Tämä on kuitenkin kieltämättä nopea ja näppärä levitystapa eikä tuotetta myöskään tule liikaa annosteltua silmänympärysiholle - mikä toki jo itsessäänkin voisi joillakin aiheuttaa lisäturvotusta alueelle.


Suosittelen testaamaan tätä varsinkin juurikin jääkaapin kautta otettuna mikäli silmänympärysihollasi on tummuutta. Muutoinkin tuote on oikein toimiva; tarpeeksi ohutta meikin alla käytettäväksi.


Minkälaista levitysmuotoa sinä suosit silmänympärysvoiteiden kanssa?


*)pr-näyte

11 kommenttia:

 1. Tykkään taputella sormin, vaikka toisinaan innostun näistä suoraan tuubista levitettävistä, mitä mun mies taas suosii. Ei tykkää jos joutuu isoin sormin sohimaan. :D

  VastaaPoista
 2. Ei oo hirveesti kokemusta näistä roll on päistä, mutta yleensä mun iho ärtyy niistä. Tykkään taputella voiteen sormin.

  VastaaPoista
 3. Yleensä taputtelen silmänympärysvoiteen mutta tällaista roll on tyyppistä olen myös kokeillut ja pidin. Tuntui myös jotenkin kivan viileältä iholla. Jos jossain olen ollut tunnollinen niin se on silmänympärysvoiteenkäyttö, jonka olen aloittanut jo varmaan 15-16v. enkä koskaan olen jättänyt sitä laittamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viileyden tunnettahan tämän kanssa saa tehostettua kun säilyttä tuotetta jääkaapissa - tehohoitoa turvonneille silmänympäryksille :)

   Poista
 4. Tuollainen roll on päällä varustettu silmänympärysvoide vaikuttaa todellakin testaamisen arvoiselta, koska sormin levittäessä tulee usein annosteltua ihan liikaa voidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä löytyy muiltakin merkeiltä, kannattaa ehdottomasti joskus kokeilla :)

   Poista
 5. Kuulostaa hyvältä tuotteella! :) Nykyään nuo roll on päällä varustetut silmänympärysvoiteet on yllättävän harvassa, mutta huippua että niitä kuitenkin löytyy!

  VastaaPoista
 6. roll on päällä varustettu tuubi on kyllä tehokas levittämiseen!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Radiant finish

Saatu ilmaistuote Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kes...

Luetuimmat