sunnuntai 24. syyskuuta 2017

MorpheMe September

Sain tämän kuukauden pussukkani jo jokunen tovi sitten, mutta sairastelusta johtuen tämänkin postauksen tekeminen on venynyt. Noh, syyskuun puolelle vielä ehdin :D 

Jos MorpheMe ei ole sinulle tuttu niin kurkkaa ensimmäinen postaukseni, josta löytyy tarkemmin tästä pussukasta tietoa.

Tässä kuussa pussukan sisältö onkin hieman erilainen..


MorpheMe:llahan pystyt hieman ennakkoon kurkkaamaan pussukan sisällön (jos muistat ajoissa..) ja jos sisältö ei miellytä niin voit joko pitää maksuttoman välikuukauden (tämä tosin taitaa keräämäsi pisteet tipauttaa nollaan?), vaihtaa kuukauden tuotteet pisteiksi tai vaihtaa siveltimet johonkin vaihtoehtoisista tuotteista.

Olin jo aikaisemmin vilkaissut mitä tuotteita tuolla vaihtoehtoisissa on ja päättänyt, että jonakin kuukautena siveltimet vaihdan muuhun tuotteeseen.. Syyskuunkaan siveltimet eivät huonolta vaikuttaneet, mutta päätin nyt tehdä sen vaihdon kuitenkin:


Sainkin siis Morphen siveltimien sijasta itselleni ensimmäisen Tarten tuotteeni; Spellbound Glow Rainbow Highlighter (ovh 32€), joka on itseasiassa myös limited-edition tuote.


Ja aivan ihanahan tämä on, joten en missään nimessä tehnyt virhettä vaihdon tehdessäni <3


Yritän muistaa tsekata myös lokakuun pussukan sisällön kun se julkaistaan ja katson otanko tällöin siveltimet vai vaihdanko johonkin muuhun. :)

Jos MorpheMe alkoi sinua kovasti kiinnostaa niin liittymällä mukaan tämän linkin kautta saat ensimmäiseen pussukkaasi ylimääräisen siveltimen ja minä saan ekstrapisteitä :)


Löytyykö sinulta yhtään Tarten tuotteita?

9 kommenttia:

 1. Ei löydy yhtäkään Tarten tuotetta. Tuo highlighter on kyllä ylisöpö :)

  VastaaPoista
 2. Musta tosi kiva, että on mahdollisuus tehdä tollainen vaihtari, jos alkaa siveltimet tylsistyttään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja kun tosiaan vielä ennakkoon pystyy katsomaan minkälaisia siveltimiä olisi tulossa ja tekemään sitten päätöksen.. :)

   Poista
 3. Ite tilannu kans 2kk mut en tiennykkää tosta mahollisuudesta :D mikä se aikaväli on millo ne pääsee katsoo ja valikoimaa jos haluaaki siveltimien tilalta jotain muuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loppukuusta on tullut näkyville ja nyt näyttäisikin tuolla lokakuun siveltimet jo näkyvän :)

   Poista
 4. Mä harkitsin kanssa pitkään tätä highlighteria, mutta päädyin kuitenkin välikuukauteen :) Ihanalta tuo näyttää! Ja muuten pisteet ei tipu mihinkään vaikka kuukauden jättääkin väliin :)

  VastaaPoista
 5. Ihana vaihtari ja tuo Tarte on aivan ihanan näköinen <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat