tiistai 5. syyskuuta 2017

Bio Nutritive

Jos oikein muistan niin olen tämän voiteen mahdollisesti saanut aikanaan YR-joulukalenterin mukana, mutta vasta nyt sain sen korkattua käyttööni - miksikään tämä ei tokikaan ole tässäkään ajassa mennyt, koska olen säilyttänyt valolta ja lämmöltä suojassa avaamattomana.


Bio Nutritive (9,90€/50ml)
näyttää olevan tällä hetkellä väliaikaisesti lopussa, mutta jospa tätä vielä lisää tulisi..


Kyseessä on niin päivä- kuin yökäyttöönkin soveltuva voide, jota suositellaan varsinkin kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.


Itsellänikin tämä saattaisi ehkä talvipakkasilla mennä myös päiväkäytössä, nyt olen yövoiteena käyttänyt. Yllätyin kuitenkin voiteen käyttöönottaessani; kuvittelin kuvauksen perusteella tämän olevan melkoisen tuhtia tavaraa, mutta tämä onkin yllättävän kevyttä - tuntuen kuitenkin iholla ravitsevalta, mutta ei rasvaiselta.


Tehoaineina voiteessa mainoksen mukaan ainakin on hunaja, kastanja, kaura ja auringonkukkaöljy - kolmen viimeisen näistä ollen myös luonnonmukaisia. INCI-luetteloa en nyt tietenkään netistä löydä ja olen jo siivousvimmassa ehtinyt pahvipakkauksenkin hävittää..


Miellyttävä voide, jota ei ole hinnalla pilattu, mutta ei kuitenkaan erikoinen, että itse tähän uudemman kerran tarttuisin.


Oletko sinä käyttänyt Yves Rocherin ihonhoitotuotteita?

8 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt hävettävän vähän mitään kasvotuotteita, lähinnä vartalolle tarkoitettuja ja meikkituotteita. :)

  VastaaPoista
 2. Oon käyttänyt ja parhaillaankin käytän!Tätä en oo vielä kokeillutkaan.

  VastaaPoista
 3. Yvesiltä suosikit on Plaisirs Nature kroppatuotteet, mutta olen joskus joitain kasvovoiteitakin käyttänyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania :) Pitääkin katsoa laittaisiko jotain tilaukseen kun suihkugeelejä ei kovinkaan montaa jemmoissa tällä hetkellä ole :D

   Poista
 4. Aiemmin olen käyttänyt Yvesin tuotteita paljonkin, silloin käytössä oli eniten suihkugeelit :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Lilac

*)mainoslinkki Syreenin tuoksu kuuluu ehdottomaksi yksiin lempituoksuistani (ja rakastan sitä kun vihdoin omalla pihallani on syreenipuu!), ...

Luetuimmat