torstai 14. syyskuuta 2017

Chocolate Chip

Huomasittekin ehkä, että heinäkuussa Sephorasta mukaani tarttui jotain Too Faced:ltä - itseasiassa tämä on ihka ensimmäinen tuote, jonka merkiltä omistan..


White Chocolate Chip on minikokoinen 11 luomivärin paletti, joka tuoksuu Too Facedille tuttuun tapaan suklaiselle - eikä mitenkään inhottavan äitelällä tavalla, mutta kevyesti ja tuoksu todella on herkullinen, saattaa jopa alkaa tehdä suklaata mieli :D


Paletti on myös Limited Edition eli myynnissä vain rajoitetun aikaa - kannattaa napata siis mukaansa nyt eikä heti jos alkoi kiinnostaa. Itse taisin tästä jotain 20€ luokkaa maksella..


Paletti ei ole missään nimessä väriloistoa vaan erinomainen arkimeikkiin ja hieman tottumattomankin käsiin.


Paletti koostuukin siis lähinnä vaaleista hentoisista sävyistä ja tummuutta mukaan tuo ainoastaan glitterinen musta luomiväri.


Luomivärit ovat mielestäni laadultaan priimaa eli vaikka sävyt ovatkin vaaleita ja hentoisia niin näitä ei tarvitse pakata luomille hirmuista määrää saadakseen luomivärin esille - jos ymmärrätte mitä tarkoitan.


Vaikka tämä onkin ehkä hieman tylsähkönkin näköinen sävymaailmansa puolesta niin arkimeikkiin tämä on aivan erinomainen - helposti ja nopeasti saat luotua kauniin ja kevyen silmämeikin, joka huolittelee lookkisi.


Löytyykö Too Facedin valikoimista jokin lempparituotteesi ja/tai oletko iskenyt silmäsi johonkin tuotteeseen, joka on vain pakko saada?

8 kommenttia:

 1. Tää on kaunis paletti, sävyt ovat siinä rajoilla ovatko jopa liian hentoisia, jonkun potkuvärin kaipaisin itse tähän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä sähäkämmällä napilla tämä olisi tosiaan aivan huippuluokkaa :)

   Poista
 2. Mä kaipaisin kanssa jonkun tummemman värin mukaan. En myöskään välitä paleteista jotka ovat pelkästään vaaleaa. Tuo musta on vähän outo koska en pystyisi tekemään yksinään sillä varjostuksia. Ehkä se on ajateltu rajauksiin mutta itse en ikinä rajaile palettien väreillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku ruskea olisi ehkä tosiaan varjostussävyksi ollut sopivampi.. :)

   Poista
 3. Olen kokeillut muutamia Too Faced tuotteita. Paras oli ehkä poskipuna, mutta sen annoin kuitenkin pois, koska käytän niin harvoin poskipunia :P Too Faced luomivärit ovat kyllä hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun tuotteita on niin hankalasti saatavilla niin ei missään pääse niin hipelöimään..

   Poista
 4. Tää oli tosi kohuttu paletti ilmestyttyään, toiset rakasti ja toiset inhosi. Mua jäi houkuttelemaan, mutta en sitten uskaltanut ostaa epätasaisen laadun vuoksi. Sulle näyttää tulleen hyvä paletti ja tosi kauniit arkisävyt tässä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ulkomaalaisia blogeja seuraa niin jää kohut huomaamatta :D Mutta laadultaan olen tähän kyllä ehdottomasti tyytyväinen :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Rodos kutsuu ❤️

Meillä olisi edessä ihka ensimmäinen ulkomaanreissu neitokaisen kanssa. Ajatus reissusta lähti liikkeelle itselläni joskus viime vuoden puol...

Luetuimmat