torstai 7. syyskuuta 2017

Bloggaajaboxi

Vihdoinkin voin sen teillekin paljastaa; pääsen mukaan ensi kuussa ilmestyvään Bette Box bloggaajaboxiin omalla tuotteellani. Teaserini tuotteesta kuuluu:
"Tuote, jota on monissa blogeissa hehkutettu ja josta tuli omassa kategoriassaan myös ehdottomasti oma suosikkini." 

Ehdottoman mielenkiintoinen tuote, jonka toivottavasti myös te mielellänne testiin otatte. :)


Pari tuttua bloggaajaa onkin juuri äskettäin paljastanut olevansa blogissa mukana, jännityksellä odotellaan ketä muita mukana on sekä ennen kaikkea boxia ja teidän fiiliksiänne valitsemastani tuotteesta.

Saan myös tarjota teille alennuskoodin boxia varten;
koodilla BLINGER saat lokakuun bloggaajaboxin hintaan 15,90€ (norm. 18,90€) - etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, mukaanlukien lahjatilaukset. Koodi on voimassa 26.9.2017 saakka.


Onko kellään veikkauksia mikä valitsemani tuote voisi olla? Ja lähteekö boxi viimeistään nyt tilaukseen kun tiedät, että minun tuotteeni on mukana? ;)


*) sis.mainoslinkin

8 kommenttia:

 1. Ääh miten jännittävää! Mullahan katkesi juuri Bette-tilaus, viimeisin minkä sain oli elokuun boksi mutta nyt kyllä pakko tilata taas tuo ensi kuun paketti, nää bloggaajaboksit on meinaan aina tosi mielenkiintoisia :D En malta odottaa minkä tuotteen oot valinnut ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva kun olet mukana, odottelen innolla boxia <3

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti on kivoja tuotteita sillä syyskuun boxi oli aika plaah. Muistelen että edellinen bloggaajaboxi oli kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vielä syyskuun boxia saanut kätösiini, mutta kerkesin hieman spoilaantua sisällöstä eikä se mitenkään hullummalta kuullostanut :)

   Poista
 4. Onnea Mira ja jään innolla odottamaan miltä bloggaajaboxi näyttää, vielä ei ole tietoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Saadaan vielä kuukausi jännittää mitä kaikkea kivaa boxi tuo tullessaan :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glossybox joulukuu

*)mainoslinkki Joulukuun * Glossybox saapuikin yllättäen ihan alkukuusta. Teemana boxissa on Rock&Glam ja tokikin kun kyse on joulukuis...

Luetuimmat