maanantai 25. syyskuuta 2017

Hot Oil

Lushille on syksyn myötä ilmestynyt jälleen kaikkea ihanaa, joista sainkin itselleni muutamia testiin. Harmillisesti jälleen sairastelut hieman hidastivat tuotteiden testiin ottamista, mutta jospa tämä olo tästä pikkuhiljaa paranisi entisestään ja pääsisi kosmetiikan käytön suhteen entiseen tahtiin. Mutta niihin tuotteisiin..


Testiin saamistani tuotteista ensimmäisenä käyttöön asti pääsi hiusnaamio, joka onkin varsin mielenkiintoinen tapaus..


Hiusnaamio on kiinteänä palana puutikun päässä ja käyttö on yksinkertaista, mutta hieman aikaa vaativaa tarvitset nimittäin käyttöösi kiehuvaa vettä sekä kuumuuden kestävän astian. 


Itse käytin astiana ihana vain kertakäyttökuppia - kestäähän tuo kahvin ja teenkin joten ajattelin sopivan myös tähän hyvin. Tikku kuppiin ja päälle kiehuva vesi.


20 minuutin aikana hiusnaamio sulaa veteen ja muodostaa veden kanssa paksumman koostumuksen - ja toki tässä ajassa ehtii myös viilentyä käyttöä varten.


Hiusnaamioita on viittä erilaista hiusten ja päänahan erilaisiin tarpeisiin; Hair Doctor, Yuge, New, Marilyn ja Damaged (8,95€/kpl). Näistä sain itselleni testiin New ja Damaged Hot Oilit.


Omiin pitkiin ja paksuihin hiuksiini tuotetta yhdestä tikusta tuli varsin runsaasti, joten jos sinulla on lyhyemmät ja varsinkin ohuemmat hiukset saattaa esim. puolikaskin pala käyttökerralle olla sopiva määrä. 


Ensimmäisellä käyttökerralla totesin muuten sen ettei hiusten peseminen pesualtaassa ole minun juttuni vaan hoidan sen kyllä jatkossakin suosiolla suihkun puolella :D


Lämmin hiusnaamio tuntui todella miellyttävälle levittää ja olisin siellä suihkun puolella ehdottomasti rentoutuksesta saanut paremmin irti. Damaged varsinkin tuoksuu minun nenääni todella miellyttävältä, joka lisää hemmotteluhetken rentouttavuutta entisestään.


Kannattaa ehdottomasti joskus näitä testata. Vaikka ensikuulemalta käyttö voisi kuullostaa hankalalta ja aikaa vievältä niin ei se sitä loppupeleissä ole; tosin tokikaan tämä ei ole kiireaamujen juttu, mutta harvemminpa sitä ehkä hemmotteluhetkiä kiireisinä hetkinä pidetäänkään. Ja ovathan nämä aivan mielettömän ihana lahjaideakin - kannattaa ehdottomasti pitää mielessä ;)

Myös aloituskuvassa näkyneet muut tuotteet tulevat esille blogiini aikanaan.


Oletko sinä koskaan kokeillut lämmintä hiusnaamiota?


*)pr-näyte

10 kommenttia:

 1. Jännä, en vaan tiedä olisko itsellä hermoja näperrellä, ehkä? :D Mutta lämmin naamio tuntuu takuulla ihanammalta kuin kylmä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo oikeastaan vaadi muuta kuin aikaa, joten itse en ainakaan siinä mielessä hankalana kokenut :)

   Poista
 2. Ei ole tullut noita käytettyä koskaan, mutta usein olen miettinyt miten nuo toimivat. Tämä selvensi! :)

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaa myös testata noita hiusnaamioita, kiva tollanen vähän diy-tyylinen juttu! Oliko naamio helppo pestä hiuksista pois? Oon vähän lukenut arvosteluja, joissa ihmiset moittii hiusten jäävän rasvaisiksi ja tahmeiksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tein sen virheen, että yritin pestä hiukset lavuaarissa (en tätä yleensä harrasta) ja näin koko homma oli melko hankalaa - itselläni kun on vielä pitkät ja paksut hiukset. Uskoisin homman hoituvan huomattavasti paremmin suihkun puolella. Jonkin verran rasvaisuutta hiuksiin siis pesun jälkeen jäi..

   Poista
 4. Oi, onpas mielenkiintoinen uutuus! Ja siis varmasti todella miellyttävän tuntuinen lämpimänä :)

  VastaaPoista
 5. Näitä mun on pakko käydä hakemassa sit ku on rahaa :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat