torstai 28. syyskuuta 2017

Hajuveteni / Juicy Couture Eau de Parfum

Hajuvesi-postaussarjan alta löytyykin jo melkoinen määrä esiteltyjä hajuvesiä ja tämän nyt esittelemäni lisäksi pari muuta on edelleen esittelemättä - mutta palataan näihin myöhemmin. Tänään esittelemäni tuoksun nappasin tarjoushintaan mukaani - jos ette ole jo huomanneet niin en pysty oikein vastustamaan hyviä tarjouksia :D


Juicy Couture Eau de Parfum (ovh 52,50€/30ml, 68,30€/50ml, 88,30€/100ml)
tuoksua kuvataan tyylikkääksi klassikoksi.

Tuoksupyramidi on muutamalta osin hieman poikkeava elevenin ja Fragrantican sivujen välillä ainakin latvatuoksun kohdalta, suluissa Fragrantican määritelmä.
Latvatuoksu: Passionhedelmä, vesimeloni, kehäkukka, omena, vesihyasintti ja murskatut vihreät lehdet. (Mandariini, vesimeloni, passionhedelmä ja vihreä omena.)
Sydäntuoksu: Villiruusu, lilja ja tuberoosa.
Pohjatuoksu: Vaniljainen crème brulee, arvopuu ja patsuli.


Itsekin kuvaisin tuoksua tyylikkääksi ja ehkä ylelliseksi. Ei ehkä välttämättä ainakaan itselleni tähän vuoden aikaan niinkään päivätuoksu vaan enemmän mieltäisin iltaan käytettäväksi. Voimakkuutta ja kestävyyttä tuoksulla myös on, joten aivan pari suihkausta saa tuoksua hyvin iholle - ei kannata yliannostella.


Onko kyseinen tuoksu sinulle tuttu?

8 kommenttia:

 1. Hahahaa tää alkaa mennä jo pelottavaksi, mullakin blogissa JC:n tuoksu. :D Eikä sentään sama, mutta ei ole eka kerta kun kirjoitetaan jostain samasta tietämättämme. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin otsikon, mutta en vielä lukemaan ehtinyt :D Meillä on selkeesti joku yhteys xD

   Poista
 2. Tuoksuttelin tätä just laivalla ja oli mun makuun vähän turhan makea mutta se keltainen saman sarjan tuoksu oli ihan huumaava....mietin vieläkin pitäiskö ostaa mut tän ärsyttävän migreenin takia voin tuoksuja niukasti käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin tän sokkona tuoksukuvauksen perusteella, mutta onneksi omalla ihollani tuoksuu miellyttävältä :)

   Poista
 3. Oon noita Juicy Couturen tuoksuja ihastellut jo pitkään, mutta vielä ei ole tullut ostettua. Tuo on ainakin ihanan kuuloinen! :)

  VastaaPoista
 4. Tätä Juicyä en omistakaan, täytyypä käydä tämä kaupassa tuoksuttelemassa. 💙💙💙ihanaa päivää

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Bokashi

Olen viime aikoina alkanut tsempata enemmän kierrätyksen suhteen ja näin ollen hankinnat biojätteen lajittelunkin parantamiseksi olivat edes...

Luetuimmat