maanantai 11. huhtikuuta 2016

Seerumiöljyä kasvoille

Mistäpä muualtakaan kuin blogista (muistelisin, että kyseessä olisi ollut Ostolakossa-blogi, mutta en nyt äkkiseltään tietenkään postausta löydä..) bongasin tuotteen, joka oli aivan pakko hankkia sitten itsellekin. Kyseessä oleva tuote on:


Lainaus sivuilta:
"Kahdeksan tunnin kauneusunet kasvoille! Ainutlaatuinen seerumiöljy täydentää ihon kosteustasapainoa ja elvyttää ihoa yöllä sinun nukkuessasi. Tuote sisältää sekoituksen kasviöljyjä, jotka pehmentävät, hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Nopeasti imeytyvä, tahmaamaton koostumus. Ihanteellinen käytettäväksi yövoiteen kanssa. Sopii kaikille ihotyypeille."
"Vehnänalkioöljyä, joka on yksi luonnon parhaimmista E-vitamiinin lähteistä. Antioksidanttinen E-vitamiini auttaa suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta, kuten auringolta, ilmansaasteilta ja tupakansavulta. E-vitamiini on myös tehokas kosteuttaja, joka parantaa ihon kuntoa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Tässä tuotteessa on suurin pitoisuus vehnänalkioöljyä kaikista tuotteistamme.
Yhteisökaupan kautta tuotettua, ihoa pehmentävää seesaminsiemenöljyä Juan Francisco Paz Silva (JFPS) -osuuskunnalta Achuapasta, Pohjois-Nicaraguasta. JFPS kylvää ja korjaa seesamisadon käsin, ja puristavat ja suodattavat siemenistä täyteläisen, korkealuokkaisen öljyn. Nicaragualaiset viljelijät perustivat JFPS:n vuonna 1990 ja se on nyt kasvanut 275 henkilön vahvuiseksi osuuskunnaksi, jonka YK:n kehitysohjelma UNDP on tunnustanut uraauurtavaksi yritysmalliksi. Kaupankäyntimme JFPS:n kanssa on auttanut heitä perustamaan kansainvälisen seesamiöljyn vientitoiminnan sekä kustantamaan erilaisia yhteisöprojekteja mm. terveydenhoidon kehittämistä, uusien teiden rakentamista ja auttanut naisia perustamaan omia yrityksiä.
Yhteisökaupan kautta brasilialaiselta Gebana Brazililta tuotettua soijaöljyä, joka ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Gebana tuottaa soijaöljyä geenimanipuloimattomista, luomutuotetuista soijapavuista Iguazu-joen takamailla. Gebana koostuu noin 350 perheestä, joista suurin osa on pienmaanviljelijöitä. Olemme käyneet kauppaa heidän kanssaan vuodesta 2006 lähtien, sillä Gebana poikkeaa suuresta osasta muusta soijantuotantoteollisuudesta, joka on yksi suurimmista syyllisistä Brasilian metsien hävittämiseen. Gebana käyttää kestäviä luomutuotantomenetelmiä soijanviljelyssään.
Yhteisökaupan kautta Ondangwasta, Pohjois-Namibiasta naisten muodostamalta Eudafano Women’s Co-operative -osuuskunnalta tuotettua marulaöljyä. Namibialaiset naiset ovat käyttäneet sukupolvien ajan marulaöljyä ihonsa pehmentämiseen ja kosteuttamiseen. Nyt Eudafano-osuuskunnan 1750 naista rakentavat bisnestä ja tulevaisuutta ikivanhan marulaöljyn viisauden ympärille.
Ihoa kosteuttavaa manteli-, auringonkukka- ja jojobaöljyä.
"


Koostumukseltaan tämä tosiaan on öljymäistä, mutta kuitenkin melko kevyttä. Tuntuu oikein miellyttävältä omalla ihollani. Tämän päälle levitän vielä erillisen yövoiteen, mutta rasvaisemmalla iholla saattaisi mennä ihan sellaisenaan.. On käytössä myös erittäin riittoisaa.

Hintaa tuotteella on 24,50€/28ml, kausi pullossa on hieman erilainen kuin omassani. Omani tilasin muistaakseni jo ennen joulua, satuin tällöin hieman edullisemmin vielä saamaan. (Kannattaa ehdottomasti hyödyntää The Body Shopissakin melko usein olevat -20% tarjoukset! :))


P.s. Mies tarjoutui avustamaan näiden kuvien ottamisessa, sen vuoksi kuvissa näkyy peräti molemmat käteni :D


Oletko jo kyseistä tuotetta testannut tai onko vastaan sattunut muita samantyylisellä koostumuksella olevia seerumeita?


*) sis.mainoslinkin

6 kommenttia:

 1. En ole käyttänyt, mutta tämä on mun kälyn suosikki. :)

  VastaaPoista
 2. Tätä en oo kerenny kokeilemaan,tuntuu et The Body Shopilta on tullu aivan loistavia tuotteita ja tuotesarjoja ulos lähiaikoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen huomannut ihan saman - paljon näistä testaamatta ;D

   Poista
 3. Joulukalenterista tuli minipullo sitä öljyä (Oils of Life), mutta seerumeita en ole kokeillut.

  TBS taitaakin olla uudistamassa kaikkia tuotteita ulkonäöllisesti, sillä myymälässä oli jo niitä aika paljon esillä. Suihkugeelipullotkin muuttuu samanlaiseksi kuin mitä siinä British Rose-sarjassa on se suihkari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin, että se British Rose pullo näytti jotenkin minun silmääni "tyylikkäämmältä" :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat