keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Lip Monthly April

Eilen yllätyin iloiseksi postiluukkuun kurkatessani; siellä oli pussukka, joka selkeästi sisälti jotain kivaa; Lip Monthlyn :)


Jälleen pieni kaunis meikkipussi, sisältäen kivoja yllätyksiä. :)


Tuotteita oli neljä, joista kolme huulille ja yksi jotain muuta. Katsotaanpa tuotteita hieman tarkemmin:


Starlooks Gloss (ovh $9 eli n.7,90€)
Minulle tullut sävy on nimeltään Cuddle ja täytyy sanoa ettei tuotetta katsomalla näytä huokuttelevalta, mutta vilkaistua Googlen kuvagalleriaa pohdin, että josko tätä sitten kuitenkin pitäisi testata.. Kokoa en tässä tuotteessa näe, mutta on hurjan pieni joten arvelisin ettei tuo arvo ole tämän koon vaan täysikokoisen yksilön hinta!?


Hikari Lipstick (ovh $13 eli 11,45€)
Tämä saapui minulle sävyssä Peony. Sävy näyttää kauniilta, joten eiköhän tätä pidä ainakin kokeilla :)


Glamour Dolls Gloss Snob (ovh $1,99 eli n.1,75€)
Tästä tuli sävy Wildflower, joka vaikuttaa niin oranssilta, että jään harkitsemaan lähteekö tämä täysin korkkaamattomana kiertoon..


Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä:
Pencil Me In Eyeliner (ovh $6,99 eli n. 6,15€)
Tämä saapui minulle sävyssä Denim, joka kyllä vaikuttaisi aikasta mukavan sävyiseltä - itse vain olen näitä meikkikyniä(kin) hamtrannut niin hirmuisen läjän, että jään pohtimaan tämän korkkaamista.. (varsinkin kun samassa sävyssä minulta meikkikyniä taitaa jo löytyä..)


LOPPUYHTEENVETO
Minkään tuotteen en nyt voi sanoa aiheuttaneen "hip hei ja hurraa" -fiiliksiä, mutta ihan kiva sisältö kuitenkin. Huulipuna taitaa ainakin jäädä itselleni ja se jo yksinään kattoo koko boxin arvon. :)


Löytyikö sinulta tuotteita eri sävyissä? Miltä boxin sisältö sinun silmääsi näyttää; jäisikö kaikki käyttöön vai hurahtaisiko enemmistö kiertoon? :)

8 kommenttia:

 1. Tälläistäkään en ole tiennyt olevan, mutta on kyllä suloinen pussukka ja heikkona huulikiiltoihin, joten ihana on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin vasta viime syksynä tähän tutustuin - ja mistäpä muualtakaan kuin blogista vinkin löysin :D

   Poista
 2. Tässä paketissa oli kivasti vähän kaikkea, vaikka mitään sellaista hurraa-huutoa ei aiheuttanut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämä on niin edullinen, että jo yhdellä hyvällä tuotteella saa rahoilleen vastinetta :D

   Poista
 3. Tilasin (kenen ihmeen innoittamana?? :D) 4 kk Lip Monthlya ja eilen tuli itsellekin ensimmäinen paketti. Meikkipussi oli aika ruma, oranssilla pohjalla ruusukuvioita. Tuotteista muut olivat samoja, mutta Glamour Dolls -huulikiillon sijaan pussista löytyi Prim Botanicalsin Lip&cheek glow -duo, jossa on rasiassa oranssisempi ja pinkimpi kiilto. Mitään näistä en olisi itse ostanut, mutta pointti olikin rohkaistua huulimeikkien käytössä, joten ainakin testattua tulee :)

  VastaaPoista
 4. Fuksiaan vivahtava huulipuna näyttää hyvältä, niin minulta.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat