perjantai 8. huhtikuuta 2016

Arvonta

Minulle on kertynyt paikasta jos toisesta (eli lähinnä kauneusboxeista..) tuotteita, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet korkkaamatta ja ajattelin, että voisin tätä "kokoelmaa" hieman vajuttaa järjestämällä teille jotain kivaa eli arvontaa pukkaisi :D

Palkintona on:


Eucerin CC Cream sävyssä Medium
Lumene Cloudberry Length Serum Mascara (musta)
Sierra Bees Organic Shea Butter&Argan Oil Unflavored Lip Balm
Rimmel Match Perfection Blush
Lord&Berry -meikkikynä sävyssä Sparkle Black
Oriflame Illuskin Powder sävyssä Light
Dermosil Trio Brow Kit

Laitoin pakettiin siis tummahkon CC-voiteen sekä vaalean puuterin ihan silläkin ajatuksella, että jos edes toinen sattuisi oikean sävyiseksi; liian vaalean tai tumman voitte sitten antaa eteenpäin (CC-voidetta toki on mahdollista toisen voiteen avulla vaaleantaa omaan ihonsävyyn sopivammaksi).

Sitten ne säännöt. Ensinnäkin tylsästi järjestän arvonnan vain blogiani seuraaville eli jos et jo lukijaksi ole klikkautunut niin se onnistuu sivun oikeasta reunasta lukijat-kohdasta. Lisäksi voisit kertoa mitä kautta olet blogiini eksynyt ja kuinka kauan olet seurannut (uudetkin lukijat ovat siis aina tervetulleita!) sekä sen mikä on blogistani jäänyt sinulle mieleen.

Yhden lisäarvon saat jos seuraat minua Instagramin (nimimerkki BlingerShimmer) tai Facebookin (www.facebook.com/BlingerShimmer) kautta. (Muista mainita tämä osallistumisessasi!)

Osallistumisaikaa on 15.4.2016 klo23.59 saakka
Random.org toimii jälleen kerran onnettarena - pyrin viikonlopun aikana arvonnan suorittamaan.
Mikäli en tavoita voittaa 48h sisällä yhteydenotosta niin suoritan arvonnan uudemman kerran. 
Lisää siis osallistumiseesi mukaan sähköpostiosoite jota seuraat ja/tai seuraa tiiviisti blogiani ettet missää voittajan julkaisua! :)

Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan! <3


/Edit. Kiitokset huomautuksesta, olen kiireessä ja väsyneenä laittanut kilpailun loppumaan jo viime kuun puolelle :D Nyt oikea päivämäärä näkyy :)

25 kommenttia:

 1. Osallistun, jonkun puoli vuotta varmaan seuraillut. 😊 En muista mitä kautta tänne eksyin. P.s. mites tuo osallistumisaika, 15.3? 😄 maria_r19(a)ymail.com

  VastaaPoista
 2. Haastava kysymys on, että mistä tänne olen eksynyt. Musta tuntuu että sinä löysit ekaksimun blogini ja sieltä sitten tulin tänne! Ja olen julkinen lukija ja seuraan instaa.

  VastaaPoista
 3. Mukana yhdellä arvalla. Päättykö arvonta 15.4.?
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 4. En kyllä yhtään muista kuinka kauan olen seuraillut ja mitä kautta olen löytänyt blogisi, kun seurailen niin monia blogeja.
  Yhdellä mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olen vuoden verran lukenut blogeja ylipäätään, en muista milloin tai mitä kautta löysin blogisi. Tod.näk jonkun muun blogin kautta.
  Seuraan myös instan kautta.
  Ilman sinua, hulluna baby lipseihin oleva kummityttöni olisi jäänyt ilman Maailman Parasta joulukalenteria :)
  -Tingeling-

  FinTingeling@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Oi kiva palkinto! Liityin lukijaksi Bloggerin kautta ja seuraan myös Facebookin kautta, eli kahdella arvalla mukana. Olen silloin tällöin lukenut blogiasi, kun olet postannut Facebookin bloggaajat-ryhmään. Varsinkin Livboxien esittelyt ovat olleet mielenkiintoisia, sillä itsekin olen pohtinut sen tilaamista. :)

  VastaaPoista
 7. Moi ja mukaan arvontaan bloggerin lukijana. Olispa kivoja tuotteita . Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Olen uusi lukija, mutta facebookin kautta muutamia kertoja eksynyt postauksia selailemaan. :) pidän paljon tuotearvostelujen lukemisesta

  Rama.jenni@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa :) tulin lukijaksi varmaankin kun sulla oli livboxista ja oriflamesta juttua ja muutenkin kiinnosti aiheet täällä. Julkaiset myös sopivan usein. Varmaan pari kuukautta olen ollut lukijana. Yhdellä arvalla mukaan, ei lisäarpoja.

  VastaaPoista
 10. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla (lukija): eikkulonka@gmail.com

  Lukijaksi aloin kaveruuden kautta, lähinnä ihmettelen mitä kaikkea sitä kaupoista löytyykään kun ei ole sitä miun ominta juttua :D arvontapalkinto kelpais silti ;)

  VastaaPoista
 11. Lukijaksi päädyin FB:n bloggaajat -ryhmän kautta ja tykkäilen facebookissa myös sivustasi. Kahdella arvalla siis.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana ollaan. Jonkin toisen blogin kautta taisin löytää tieni tänne ja sillä tiellä ollaan. Fasen puolella on myös peukku, mutta ihan blogin puolella pääasiallisesti seuraan.

  VastaaPoista
 13. Hmm... olisikohan reipas puolivuotta tullut seurattua ja luettua blogiasi. Silloin, kun itse paljastit tämän :D Seuraan myös Facebookin kautta. Jtn kahdella arvalla..
  -Jonna-

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla! �� Ig:ssä ja täällä nyt vaihdoin julkiseksi lukijaksi, jotta näät minut. Seuraillu olen noin puolisen vuotta ja fb:n bloggaaja ryhmästä taisin bongata!

  chekeredd_@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. En osaa sanoa tarkkaa aikaa, ainakin puoli vuotta. Facebookin ryhmien kautta aina eksyn tänne :D seurailen täällä & instassa eli kaks arpaa :P

  sirkku.pieniniemi@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja lisäten vielä, livboxin esittelyt ovat mieleenjääneitä.

   Poista
 16. En muista kuinka tarkalleen lukijaksi olen päätynyt, ehkä googlen kautta =). Erityisesti LivBoxien esittelyt ovat mieluisia. Mukaan arvontaan yhdellä arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana kahdella arvalla, seuraan bloggerin ja facebookin kautta. En muista, mitä kautta olen blogisi lukijaksi löytänyt.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Tänään ainakin klikkasin tänne Instagramin kautta ja Blogger-lukijasi olen myös. Ajan hahmottaminen on hankalaa, niin en osaa sanoa kauanko olen seurannut. Klikkasin nyt myös Facebook-tykkääjäksi. :)
  Lush-fanina olen tykännyt erityisesti Lush-postauksista. (piivoitto@gmail.com)

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukana :) Lukijana täällä ja seuraan instassa :)

  En valitettavasti muista yhtään miten olen blogiisi alunperin päätynyt lukijaksi.. Voisiko olla bloggaaja fb-ryhmän kautta..? :)

  jonnarawr@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Olen löytänyt tänne Livboxien esittelyiden perässä jokunen aika sitten! Lukijana olen täällä, Facebookissa ja Instassa.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Liityin juuri lukijaksi :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Kolmella arvalla mukana, enkä kyllä muista enään miten olen blogiisi joskus aikoinaan eksynyt :D

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Olen uusi Bloggerlukija ja seuraan myös Facen kautta eli kaksi arpaa. Tuotearvostelut on minulle mieleenjäävintä antia. :)
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 24. En muista miten olen blogiisi eksynyt, luultavasti jonkin toisen blogin kautta. En myöskään osaa tarkasti sanoa milloin olen löytänyt blogisi, varmaan alle vuosi sitten. Mulle tulee tästä blogista mieleen tiivis postaustahti ja laajat Kuukauden loppuneet tuotteet -postaukset.

  Olen myös FB-tykkääjä.

  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat