keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

San Tan-tonio + Holiday = ?

Olen tässä yrittänyt käydä lakkajemmojani läpi ja karsia sieltä hieman lakkoja, jotka eivät vain iske. Näin ollen olen myös yrittänyt näitä ei-niin-käytettyjä saada kynsillenikin asti. Yksi näistä "onnekkaista" on vuoden 2011 keväällä Texas-kokoelmassa julkaistu OPI:n kynsilakka San Tan-tonia.


Kyseessä on siis vaaleanruskea kynsilakka, mikä ei ehkä aivan "minua" ole. Päätinkin sitten "piristää" lakkausta lisäämällä päälle vielä kerroksen ihastuttavaa Picture Polishin Holidaytä ja lopputulos oli tällainen:


Aivan kuin eri lakka :D


Kumpi lakkauksista on enemmän sinun makuusi? Mitä mieltä itse olet ruskeista lakkauksista? :)


--------------

P.s. Käykäähän tykkäämässä blogin Facebook-sivuista, kun 50 tykkäystä tulee täyteen niin laitan sinne arvonnan vireille ;) Ja ette tekään jää ilman ketkä ette Facebookissa ole; 15 julkista lukijaa vielä blogin puolelle lisää niin järjestän tänne myös arvontaa! ;)

4 kommenttia:

 1. Ruskeat lakat ovat valloittavia <3 minusta tämä oli tosi herkku ilman Holidaytä mutta kaunis myös kimalteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskeista ehkä enemmän viileään taittavat voisi itsellekin iskeä, mutta tämä kuuluu hieman siihen luokkaan jota emmin..

   Poista
 2. Toi San Tan-tonio on lakka, josta en ole päättänyt oikein pidänkö vai enkö. Se on jotenkin niin outo sävy. Holidayn kanssa tosi nätti. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat