sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Oriflame The One -huulipunia

Itse koin hankalaksi löytää Oriflamen huulipunista swatchauskuvia, joiden perusteella pystyisi päättämään mihin sävyyn päätyy - joten tilasinpa sitten kunnon liudan punia ihan silläkin ajatuksella, että saan teille swatchauksia ehkäpä tilausten tekemistä helpottamaan!? :D

Tilasin siis itselleni neljä kappaletta The ONE 5-in-1 Colour Stylist - ja kaksi kappaletta The ONE 5-in-1 Colour Stylist Intense Collection -huulipunia. Katsotaanpa sitten tarkemmin sävyjä.


Sävyt, jotka tilasin ovat siis:
Uptown Rose, Mysterious Pink, Garnet Attraction, Sweet Tangerine
Coral Burst, Rose Ray


Kuvassa siis samassa järjestyksessä kuin mitä ylempänä luettelin.


Ja sitten niihin swatchauksiin..


Järjestys sama kuin aiemmissa kuvissa..


Uptown Rose, Mysterious Pink, Garnet Attraction, Sweet Tangerine, Coral Burst, Rose Ray.


Koostumukseltaan ovat ihan ok, sanoisin melko perinteiseksi eli ei ehkä omissa kuivissa huulissa se ihan parhain mahdollinen varsinkaan talvella (huomautuksena voisin mainita sen, että huulipunien suhteen olen vielä harjoitteluasteella..) ja tuoksu näissä on aika parfyyminen.

Hintaa näillä on 12€, mutta kuten Oriflamella yleensä niin myös nämä ovat aika ajoin hyvässä tarjouksessa - itsekään en siis tokikaan normaalihintaa näistä maksanut. Eli melko halvallakin hinnalla ainakin huulipunien käyttäjät näistä varmasti itselleen hyvän kaverin saavat. :)


Onko sinulle kokemuksia Oriflamen huulipunista tai käytätkö yleensäkään huulipunia?

2 kommenttia:

  1. Vuosien varrelta on joitakin kokemuksia, sekä niistä "perussarjan" punista, että halvemmasta Visionsista, pari Giordaniakin on tullut kokeiltua. Kaikista voi oikeastaan sanoa saman helmasynnin, eli eivät pysy, kestävyys todella vaatimaton. Eniten olen tykännyt joskus ajat sitten kausikokoelmassa olleista aurinkosävyistä, todella kauniita kultaisen ja pronssin sävyjä (kröh, omistan ne vieläkin...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kultaisen ja pronssin sävyiset huulipunat kuullostavat kiehtovilta :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuin transformers!

Bongasin Avonin valikoimista mielenkiintoisen puhdistustuotteen, jota ehdottomasti halusin testata ja pyysinkin sen vuoksi testiin: ...

Luetuimmat