sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Pinkkejä ajatuksia..

Kerkesin hotellireissulla toiseenkin kertaan kylpyammeessa lillua, joten perjantaina esittelemäni kylpyvaahdon lisäksi piti vielä kylpypommi ostaa - ja tokikin jotain mitä ei ollut aiemmin tullut kokeiltua..


Koska kaikki pinkki on kaunista niin valintani osui
Think Pink -kylpypommiin.


Lainaus Lushin sivuilta:
"Kun kaipaat pinkkiä karkkiterapiaa, ihanan pehmoinen kylpypommi hemmottelee, kuin hellä halaus. Sisältä paljastuu pieniä riisipaperisydämiä, jotka hiljalleen sulavat veteen. Makea tuoksu tulee reilun kaupan vanilja-absoluutista ja karamellinen vivahde tonkapavusta. Neroli antaa aurinkoisen sitruksisen kärjen tuoksulle ja laventeli rauhoittaa mielesi ajattelemaan kuinka makeaa elämä onkaan."


 Ainesosat:
natriumbikarbonaatti (sodium bicarbonate), sitruunahappo (citric acid), hajuste (parfum), laventeliöljy (Lavandula angustifolia), tonkapapu absolute (Dipteryx odorata), reilun kaupan vanilja absolute (Vanilla planifolia), neroliöljy (Citrus aurantium amara), *limonene, *linalool, pinkki sydänkoriste, CI 45410, CI 14700, Cl 17200, karkkikuvioita.
esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet


Tästä ei tullut niin upeaa vaahtokasaa kuin kylpyvaahdosta, mutta vesi värjäytyi ihastuttavan pinkiksi :D


Mutta toisaalta kylpypommin liikkumista ja poreilua altaassa oli hauskempi seurata :)


Ihana pieni lisä tämän kylpypommin kohdalla oli sydämet jotka veteen siitä irtosivat.

Hintaa ko.kylpypommilla on 4,70€ eli eihän nämä jokapäiväisiä tai välttämättä edes jokaviikkoisia hemmotteluja ole (no omalla kohdalla kylpyammeen puutekin on tässä esteenä..), mutta ei ole mielestäni missään nimessä korkea kustannus pienistä hemmotteluhetkistä ajoittain - ja aion todellakin jatkossakin hyödyntää tilaisuudet kun pääsen kylpyammeessa lillumaan eli Lushin kylpypommeja ainakin muutamaan kertaan vielä tämän vuoden puolella täällä todennäköisesti tullaan esittelyssä näkemään (pitäkää peukkuja, että saan jatkossakin kylpyammeellisen hotellihuoneen! :D)

Vinkkaan tässä vielä uudemmankin kerran, että mikäli kylpyammeessa lillumiseen ei ole mahdollisuutta niin voit hemmotella itseäsi Lushin kylpypommeilla käyttämällä niitä jalkakylpynä; tällöin pommista riittää puolikas tai neljäsosa käyttöön. :)


Miten sitä hemmottelet itseäsi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat