lauantai 30. huhtikuuta 2016

UD Gwen Stefani

Melkein joka toisessa kauneusblogissa tämä paletti on esitelty, mutta en nyt malta olla tuomatta tätä esille omassanikin. Jo hetken paletti on ehtinyt käytössäni olla, joten käyttökokemustakin on kertynyt.. Kyseessähän on siis Urban Decayn Gwen Stefani -luomiväripaletti:


Pahvipakkauskin on niin ihastuttava etten siitä ole raaskinut luopua..


Ja itse pakkaus myös miellyttää minun silmääni kovasti - kaunis kuin koru.


Peilissä on hauska teksti
"Magic's in the makeup."


Pahvipakkauksen takaosassa näkyy myös luomivärit nimiensä kera, nimet löytyvät myös jokaisen luomivärin päältä, minkä itse koen hyväksi asiaksi - jos nimet ovat jossain irtonaisessa osasessa niin nehän yleensä tuppaavat häviämään ;P


Sävyistä ennemmistö on mielestäni sellaisia "helppoja" sävy ihan vasta-alkajallekin. Paletista löytyy hyvä kirja neutraalimpia sävyjä, joita voi yhdistää melkein meikkiin kuin meikkiin. Omalla kohdalla ehkä noiden neutraalien kirjo on liiankin suuri, olisin voinut mieliä vielä muutaman alarivin väriloistonkaltaisen sävyn palettiin lisää.


Swatchaukset samassa järjestyksessä kuin paletissakin eli ylimpänä luomiväripaletin ylin rivi, keskimmäinen keskellä ja alimmainen alimpana.


Laadultaan luomivärit ovat sitä tyypillistä UD:ta eli aivan loistavia.


Jos joku ihmettelee miksi paletin valitsin kun neutraalien sävyjen määrää valittelen; noh. Tarkoituksenihan ei alunperin tätä ollut hankkia juurikin tuosta nimenomaisesta syystä ja tämähän oli loppuunmyytynäkin aika pitkään - ennenkuin sitten sen Sokoksen UD-poskipunapalettisähläyksen myötä halusin piristää mieltäni ja huomasin, että tätä palettia löytyi FeelUniquesta; no ei kun tilaukseen sen samantien :D Eli hetkenmielijohteena ärsytykseen laitoin tämän tilaukseen :D Hankinta ei kylläkään harmita, tällä saa varsin monipuolisia meikkejä aikaiseksi ja voihan sitä väriloistoa toisesta paletista lainata mikäli sellaista mielii :)


Innostutko sinä herkästi hankkimaan Limited Editen -tuotteita?

10 kommenttia:

 1. Minulta tämä löytyykin jo...yksi päivä mietin että pitäisi käyttää taas pitkästä aikaa :) rahatilanteen mukaan ostan eli yleensä hyvin harkiten. Yritän miettiä tarvitsenko ja vaikka harkita vähän aikaa --> pahin mieliteko menee ohi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se yleensä on, että kannattaisi nukkua yön yli ja katsoa vieläkö aamulla tekee mieli tilausta tehdä :D (Näin tein muuten noiden MAC:ien kanssa joista kahvitteluissa puhetta oli ja koska aamullakin näitä vielä mielin niin pakkohan se tilaus oli vireille laittaa :D)

   Poista
 2. Oi, näyttääpä ihanalta paletilta, vaikka värikkäämpiä nappeja voisikin olla muutama enemmän. :)

  - Nora / http://dreamerachiever.com

  VastaaPoista
 3. Innostun, mutta onnistuin hillitsemään tän paletin kohdalla itseni. Mulla on niin paljon luomivärejä käyttämättömänä, etten pystyny perustelemaan edes tän ihanuuden ostoa itselleni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä on täälläkin :D Pitäisikin jemmoja käydä läpi ja laittaa menemään ne mitkä eivät ole oikein käyttöön päässeet.. Luomiväriä itse käytän oikeastaan päivittäin meikissä, joten olen sillä näiden ihanuuksien hankintaa aina itselleni perustellut, pitäähän sitä valinnanvaraa olla ;)

   Poista
 4. Tää on tosi kiva ja käyttökelpoinen paletti, mutta olen hillinnyt itseni :D Eli yhtäkään tämän kokoelman tuotetta ei multa löydy! Mä ostan luomivärejä todella harvoin, koska niitä mulla tulee vähiten käytettyä. Poskipunien ja heleytystuotteiden kanssa haksahdan useammin, vaikka kyllä niidenkin kanssa yritän pitää jonkun tolkun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haksahdan kyllä noihin sun mainitsemiinkin, nimimerkillä tänään viimeksi highlighterin tilaukseen laittanut xD

   Poista
 5. Ihana paletti, mutta jostain syystä tämä jäi vain hankkimatta.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat