maanantai 25. huhtikuuta 2016

Fresh!

Nyt pääsee esittelyyn tuote, jota olen useamman pullon kerennyt käyttää ja tuotekin on ainakin yhden muodonmuutoksen tässä välillä käynyt läpi - lisäksi ko.tuote on myös usemmankin kaverini suosikki, ei mikään turhake siis ;)

Kyseessä on:


lainaus sivuilta:
"Fresh! Puhdistusgeeli on tehokas kasvojen puhdistaja. Sen pehmeä vaahto pesee hellävaraisesti pois epäpuhtaudet ja meikin.


Fresh! Puhdistusgeeli  ei sisällä saippuaa, vaan puhdistavina aineina toimivat miedot tensidit. Tästä syystä Puhdistusgeeli ei myöskään tarpeettomasti kuivata ihoa, vaan huolehtii sen sijaan tärkeästä kosteustasapainosta.


Fresh! Puhdistusgeeli sisältää myös kevyesti kuorivia piidioksidi-mikrorakeita, jotka syväpuhdistavat ihohuokosia. Puhdistusgeeli sopii nuoren epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle, mutta myös aikuisemmalle iholle aika ajoin esimerkiksi kevyeksi kuorinnaksi. Tuotteessa on raikas Fresh! -sarjan tuoksu, joka sopii pojille ja tytöille.


Kostuta kasvot pienellä määrällä vettä. Vaahdota hieman Puhdistusgeeliä kädelläsi ja hiero se kevyesti kasvoillesi pyörivin liikkein. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.

Vinkki! Kun iho on hyvin puhdistettu, tulee muistaa myös ihon kosteutus. Suosittelemme Puhdistusgeelin kaveriksi Fresh! Kosteuttavaa Mattageelivoidetta."

 Fresh! -sarja on tosiaan tarkoitettu nuorelle ja epäpuhtaalle iholle, mutta toimii hieman aikuisemmalla sekaihollakin aivan loistavasti.Tuoksu tuotteessa on mieto ja raikas - ja sopii kyllä mielestäni kummallekin sukupuolelle. Kirkas geeli vaahtoaa kevyesti ja puhdistavuudestaan huolimatta ei mielestäni ole ainakaan omalla ihollani liian rajua edes joka päiväiseen käyttöön (nyt otin tämän tosin tuonne suihkun puolelle, missä tulee harvemmin käytettyä), pientä kuorivuutta tuotteessa on kyllä havaittavissa, joten ihan välttämättä tätä ei kannata silmänympäryksille levittää - mihin toki muutoinkaan harvemmin rasvaiselle iholle suunnitellut tuotteet sopivat.

Niin ja mikä parasta;
Hintaa tuotteella on 5,80€/250ml eli kuten Dermosilin tuotteet yleensäkin on edullinen, mutta hintaansa nähden aivan loistava.


Onko Dermosilin Fresh! -linja sinulle tuttu?
Onko Dermosilin tuotteissa jokin mistä toiveisit tulevaisuudessa esittelyä?

6 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu tämä sarja, mutta monen monta Dermosil tuttua tuotetta on. Ennen blogia tilasin todella paljon kosmetiikkaa Dermosililta ja heillä oli lempihuulikiiltokin, joka oli sävyltään koralli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on monesti mielessä ollut tilata huulimeikkejäkin sieltä testiin, mutta sitten aina jäänyt.. Pitää taas seuraavan tilauksen yhteydessä yrittää muistaa :)

   Poista
 2. Ei ole tuttu, en ole tehnyt varmaan vuoteen Dermosilille tilausta, pitäisi varmaan ryhdistäytyä sen suhteen.

  VastaaPoista
 3. Tämähän vaikuttaa ihan kokeilemisen arvoiselta! Jos vaikka sieltä bussista sitten ostaisi (jos muistan) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti! :) Pitääkin laittaa omaankin kalenteriin ylös ajankohta koska bussi on paikkakunnalla :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Pihkakuorinta

Alkuvuodesta kirjoittelin teille mielenkiintoisesta uudesta tuttavuudesta Abies Organics :sta ja lupailin esitellä teille toisenkin testiin...

Luetuimmat