maanantai 18. huhtikuuta 2016

Yves Rocher - Camélia nacré

Erään lakkapaketin mukana tuli useampikin kappale YR:n kynsilakkoja. Aiemmin minulla ei ole näistä kokemusta, mutta kyllähän näitä on monissa blogeissa hinta-laatu -suhteeltaan hyväksi kehuttu; ja samaa kyllä totesin itsekin. Kaikki lakat swatchailin ja ensimmäisenä kynsille asti pääsi hentoinen pinkki Camélia nacré.

Yves Rocher Camélia nacré
Yves Rocherin sivuilla kynsilakkoja on kuvattu näin:
"Huippulaadukkaat kynsilakat ovat kasvimaailman väriloiston inspiroimia. Hellävarainen koostumus sisältää kiiltoa tehostavaa luonnollista elemihartsia. Kynsien muotoa mukailevalla, viuhkamaisella siveltimellä saat lakan levittymään ammattimaisen tasaisesti ja teet väristä todella intensiivisen.

Ei sisällä tolueenia, formaldehydiä eikä kamferia"
Yves Rocher Camélia nacré
 Hintaa kynsilakoilla on 6,90€ ja pullo kooltaan 5 ml, mutta kannattaa tsekata tarjousten puolikin, YR:llä käsittääkseni aika hyvin aina tarjouksia meneillään.

Kynsilakka tosiaan levittyi kynsille hyvin, periaatteessa jo yksikin kerros olisi voinut riittää omille kynsilleni, mutta laitoin vielä toisenkin ihan varmuuden vuoksi (ja päälle toki sitten vielä pikakuivattava päällyslakka, INM on nyt käytössä). Kuivumisaika oli oikeastaan se mistä huomasi ettei kyse ole suosikkimerkkieni lakasta (O.P.I., Essie, Zoya..), mutta ihan kohtuullisessa ajassa kuitenkin kuivui.

Itselleni iski jotenkin laiskuus lakkauksien vaihtamisen suhteen ja päätinkin sitten, että sen sijaan, että laittaisin koko lakkaukset uusiksi, kokeilen Cesars Matte Top Coatin vihdoinkin tähän päälle (tämä jo tosiaan kauan odotellut kaapissa kokeiluaan ja mietinkin jo välillä, että oliko tämä ihan turhake ostos..)

Yves Rocher Camélia nacré + Cesars Matte Top Coat
Kuvista ei ihan kunnolla tule ilmi, mutta tuo top coat antoi ihanan pinnan kynsilakalle, ja jaksoin lakkauksia vielä pari päivää tämän avulla pitää. :)


Onko Yves Rocherin kynsilakat sinulle tuttuja?

2 kommenttia:

  1. On ja tykkään tosi paljon. Huonoksi koen ainoastaan ton pullon. Tykkään lakata niin, että pullo on pöydällä ja sieltä dippailla lakkaa sutiin, niin toi pullo on melko kiikkerä ja saa olla tarkkana ettei kaadu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huomannut ihan saman asian! Kädessä pitäessä malli ihan toimiva, mutta itsekin mieluummin pidän lakkapullon pöydällä ja kädet vapaina..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat