lauantai 16. huhtikuuta 2016

Awesome Metals

Tässäkin taas kerran tuote, jota olen muilla (=bloggaajilla) käytössä nähnyt ja tokihan itselläkin alkaa kutkutella, että pitää testiin saada. Kyse on siis Foil Finish -luomiväreistä.


Makeup Revolutionin tuotteita olen aiemmin täällä esitellyt ja tämänkin uuden tuttavuuden kohdalla päädyin tähän edulliseen merkkiin; enhän tiennyt lämpenenkö tämänkaltaiselle tuotteelle ollenkaan..


Pakkaus sisältää siis alusastian, luomivärin sekä nesteen.


Ohjeistus tuotteen käyttöön on selkeästi painettuna pakkauksen takaosaan ja ei kun kokeilemaan:


Neste alustalle..


Siihen luomiväriä ja sekoitus.
Ja lopputulos näyttää sitten tältä:


Otin tämän itselleni sävyssä Pure Platinum, jonka arvelin olen melko helppo ja monikäyttöinen sävy. Nämä kuvat tosiaan ovat ihkaensimmäiseltä kokeilulta enkä vielä luomille asti tuotetta ole saanut (ei ehkä kuitenkaan arkimeikkiin sopiva :D), mutta vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta uudelta tuttavuudelta..


Oletko sinä vastaavia tuotteita jo kokeillut?

4 kommenttia:

 1. Mä ostin kaksi näitä samalla kun tein tilauksen Make up Revolutionille. En ole vielä luomille uskaltanut kokeilla, koska no.. nämä on aika kimaltavia. Mulla taitaaolla tuo platinum ja sitten se kultainen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en ole vielä luomille asti saanut, ei ehkä ihan työmeikkiä viitsi näillä lähteä tekemään :D

   Poista
 2. Mulla on noita muutamassa sävyssä :) Levityksessä pitää olla nopsa tai se alkaa kökkööntyä ja omaan makuun tuo jäi liian kosteeks luomilla :S Oonki käyttäny niitä lähinnä metallisten öuomivärien pohjana,luo kivan efektin :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat