torstai 28. huhtikuuta 2016

The One x6

Olen tullut hankkineeksi muutaman Oriflamen The One Long Wear -kynsilakan, jotka ajattelin nyt täällä teille esitellä - myöskään näistä en nimittäin googlettelemalla löytänyt kunnollaisia swatchauksia, ja nytkin jouduttu swatchaustikkuihin tyytymään, koska en ole kaikkia vielä kynsille asti kerennyt saada..


Mint, Strawberry cream, Lilac silk, Mulberry mauve, Night orchid, Blue mirage


Kaikissa kuvissa kynsilakat samassa järjestyksessä.


Lainaus sivuilta:
"Peittävä ja kestävä kynsilakka kauden muotiväreissä. Expert Gel -tekniikka takaa tasaisen peiton ja haalistumattoman sävyn. Teräväpiirtoinen leveä sivellin sopii tarkkaan levitykseen."


Itse koen kynsilakat varsin hyvälaatuisiksi, en kestävyydessä juurikaan huomannut eroa muihin lakkoihin verrattuna (koe kyllä, että tässä myös suuresti vaikuttaa käytetty alus- ja päällyslakka!) ja peittävyydeltään ovat hyvää luokkaa; itse käytän aina vähintäänkin sen kaksi värilakkakerrosta ja näillä se riitti vallan mainiosti hyvään lopputulokseen. (Yksikin olisi mahdollisesti saattanut riittää..)


Sivellin on suurehko, joten ihan jo muutamalla vedolla saa kynsilakan levittymään koko kynnelle.

Hintaa kynsilakoilla on normaalisti 12€/8ml, mutta ovat aika ajoin jopa alle puoleenhintaan myytävänä. Suosittelisinko lakkoja; kyllä ehdottomasti. Itselleni ehkä valikoimasta ei niin erikoisia löydy, että tulisin kokoelmaani tästä juurikaan laajentamaan, mutta mikäli et yhtä mittavaa kynsilakkakokoelmaa omista kuin minä (tai omistat mutta haluat jotain uutta kokeilla :D) niin kannattaa ehdottomasti tutustua näihin kynsilakkoihin! :)


Ovatko Oriflamen kynsilakat sinulle tuttuja, löytyykö ko.lakkoja jo omasta kokoelmastasi? :)

8 kommenttia:

 1. Yks lakka tältä merkiltä löytyy mun lakkavarastosta. :D

  VastaaPoista
 2. Multa löytyy yhteensä 5 Oriflamen kynsilakkaa. 2 Neo Chic Nail Polish lakkaa sävyissä Mint Pear ja Sugar Pink, 1 Pure Color Nail Polish sävyssä Lavender Shimmer, 1 Very Me Night Fever sävyssä Silver ja 1 The One sävyssä Orange Burst. Noissa kahdessa lakassa lukee sävyinä Lavend ja toisessa Orange Bu. mutta googlaamalla löytyi koko nimet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon muuten koen itse ärsyttävänä kun lakkapulloissa ei lakkojen koko nimet näy :/

   Poista
 3. Vihreä ja mutainen sävy on ehdottomasti sellaiset kauniin uniikit, jotka iskee muhun. Mulla on pari näitä lakkoja ja ovat ihan hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen kokenut nämä varsin hyvälaatuisiksi, kahdella lakkakerroksella saa hyvän lopputuloksen - yksikin voisi jo riittää, mutten minkään lakan kanssa yhteen kerrokseen tyydy :D

   Poista
 4. Mietin, tilaanko tässä kampanjassa kun olivat melkein puoli-ilmaisia, mutta tuo sivellin on se mikä tökkii. Se on leveä, että sotken sillä kynsien vierustat, joten jätän nämä muille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivellin on kyllä melko reilunkokoinen, mutta itse olen sillä kohtuullisen siistiä lopputulosta saanut kuitenkin aikaan :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat