maanantai 18. huhtikuuta 2016

Blogin tarina

Törmäsin Juille's -blogissa hauskaan haasteeseen, joka on bloggaajien keskuudessa kiertänyt. Kyse on siis #blogintarina -haasteesta, johon ajattelin nyt omia vastauksiani näperrellä teidän iloksenne (?) :DMiksi perustit blogin?
Olen tosiaan blogien suhteen varsin myöhäsyntyinen ja olen vasta pari vuotta seuraillut blogeja; ja siitä se ajatus sitten lähti :D Joku kaunis päivä vain sain päähäni, että mitä jos itsekin kokeilisin. Ajattelin tosiaan, että kyllästyn homman varsin nopeasti, mutta toisin kävikin; hurahdin hommaan ihan totaalisesti :D Blogi on se väylä missä saan kosmetiikkahöyryjäni päästellä - ja mukava ollut huomata sekin ettei täällä ihan yksinään tarvitse turista vaan olen saanut jopa varsin aktiivisia seuraajia, kiitokset teille siitä <3

Ja blogin nimi.. Noh, se siinä samassa rytäkässä vaan juolahti mieleen :D  En tiedä mitä tuolla oikein hain ja mielessäkin on ollut blogin nimen vaihtaminen, mutta en ole vielä parempaa keksinyt tilalle niin mennään sitten tuolla..Mikä on blogini aihepiiri?
Kosmetiikassahan se pääpaino on, mutta aina väliin saatan kaikkea muutakin rustailla kuten esim. teestä :D


Miten läheiseni suhtautuvat blogiin?
Kannustavasti, yhtään negatiivista kommenttia en ole ainakaan vielä kuullut. Alussa toki "piilottelin" ja taisi mennä puolisen vuotta kunnes ensimmäiselle kaverille bloggaamisesta mainitsin (miehelle muistaakseni mainitsin asiasta varsin alkuvaiheessa - tällöin emme siis vielä asuneet yhdessä, joten se ei sitä kautta "ulospäin näkynyt".).


Mitä blogille kuuluu juuri nyt?
Hyvää. Pää on täynnä paljon ideoita ja kuviakin olisi pilvin pimein mihin pitäisi vain tekstit ympärille saada. Valitettavasti vain tunteja vuorokaudessa on rajallinen määrä ja kun on kokopäivätyössä niin bloggaamiselle ei jää aivan niin paljoa aikaa kuin ehkä itse haluaisi - parisuhdekin vaatii kuitenkin sen oman aikansa ja senpä vuoksi olenkin nyt hieman yrittänyt rajoittaa arki-iltaisin koneella käyttämääni aikaa.Mitkä ovat lempipostaukseni?
Kauneusboxi-postaukset saavat aina melko paljon lukijoita osakseen ja itsekin aina innolla niitä rustailen, joten nostaisin ne ehkä yhdeksi lemppariksi. Roskakasa-postauksiin itselläni on ehkä hieman ristiriitaiset ajatukset ja välillä pohdinkin postaussarjan lopettamista; toisaalta on mukava järkyttää teitä tuolla järjettömällä määrällä loppuneita, mutta toisaalta järkytyn siitä ehkä itsekin xD Mitään yhtä yksittäistä postausta ei nyt mieleeni juolahda mikä olisi ylitse muiden. Olen niin alkutaipaleella vielä tässä hommassa, että koen kehittäväni jokaisen postauksen myötä ja ehkä senkin vuoksi noita aiempia ei niin kovin tule omassa mielessäkään ylistettyä :D


Haastan mukaan vastailemaan kaikki ne ketkä tähän eivät vielä ole vastanneet :D Laitathan linkin alle mikäli joko olet jo tähän vastaillut tai innostuit nyt rustailemaan omat vastauksesi? :)

4 kommenttia:

  1. Et varmasti lopeta sun roskakasa-postauksia, ne on ihan omaa luokkaansa. :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat