keskiviikko 8. toukokuuta 2024

Plum plump

Jatketaan taas väliin hieman kosmetiikalla. Rodoksella on tosiaan Sephoran liike, johon useampikin kosmetiikan ystävä suuntaan askeleensa, näin myös minäkin. Täytyy kyllä tunnustaa, että vaikka Sephora täällä Suomessa varsinkin tuntuu olevan jonkinlaisessa kulttimaineessa, niin itselläni ostokset sieltä ovat aina vieraillessa jääneet melko pieniksi. Tälläkin kertaa nappasin mukaani vain kaksi Glow Recipen tuotetta, koska näitä ei Suomesta saa. Ensin miniesittelyyn kasvovoide:


Plum Plump -voiteen nappasin minikoossa (20ml) mukaani, hintaa tällä oli joku reilu 20€. Kyseessä on geelivoide, jonka tarkoituksena on kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Koostumus on varsinkin näin kesää kohti mennessä ihanan kevyt ja nopeasti ihoon imeytyvä, jättäen kuitenkin ihon ihanan pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Käytin tätä tuolla Rodoksen auringon alla (aurinkovoide toki tähän päälle ihoa suojaamaan) ja toki purkin pohjalle jää jonkin verran myös täällä kotimaassa käytettäväksi.

Glow Recipen tuotteita on paljon hehkutettu ja kyllähän nämä ovat aivan ihania. Nuo purkitkin jo yksistään ovat niin ihastuttavia. Toivottavasti saataisiin johonkin kotimaiseen liikkeeseen näitä, että olisi meillekin helpommin saatavilla.

Oletko sinä ehtinyt tutustua Glow Recipen tuotteisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä huomioida lapsen kanssa matkatessa?

Meillä on tosiaan nyt se ihka eka ulkomaanmatka neidin kanssa takana ja ajattelin tehdä pikkuruisen postauksen asioista, joita itse pyrin ma...

Luetuimmat