keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Luonnonkosmetiikkapäivät

kuvassa näkyvät tuotteet saatu
*)mainoslinkki

Oletko jo huomannut, että tänään starttasi * House of Organicilla Luonnonkosmetiikkapäivät upeine tarjouksineen? Tarjouspäivät jatkuvat jälleen sunnuntaihin asti ja jokaiselle päivälle on oma upea tarjouskattauksensa eli kannattaa kurkata tarjoukset jokaiselta päivältä. Koodilla YHDISTÄ saat yhdistettyä tilaukset sekä toimituksen ilmaiseksi, toimitukset ovat kootusti maanantaina eli vaikka tilaisit joka päivältä yhden tuotteen saat kaikki yhdessä paketissa.


Kuvassa näkyvät tuotteet tulevat taatusti näkymään aikanaan blogin ja Instagramin puolella sitä mukaa kun niitä ehdin testailemaan. Tänään keskitytään minun poimintoihin noista upeista tarjouksista.
Evolve Organic Beauty Miracle Mask 20€ (ovh 27,90€/60ml) on ihana kasvonaamio, joka nimensäkin mukaisesti tekee ihmeitä iholle!
Evolve Organic Beauty Radiant Glow 16€ (ovh 22,90€/60ml) on herkullisen suklainen kasvonaamio.
Organic Shop Avocado&Honey hiusnaamio 3€ (ovh 3,90€/250ml) tätä kyseistä tuotetta en muistaakseni ole testannut, mutta nämä tuotteet ovat ehdottomasti hinta-laatu -suhteeltaan loistavia!
 Lué by Jean Seo Balance seerumi 14€ (ovh 19,90€/30ml) tästä vasta teille kirjoittelinkin kokemuksiani!

Tässä teille vain pari nostoani keskiviikon tarjouksissa. Käy kurkkaamassa kaikki * keskiviikon tarjoukset täältä ja muista tarkkailla sivujen tarjouksia tarkkaan aina sinne sunnuntaille saakka ettet vain missaa mitään loistavaa etua! Täältä löytyy * nettikuvasto, josta voit selailla koko kampanjan aikaiset tarjoukset.

Sain myös mahdollisuuden arpoa tälläkin kerralla yhden 50€ lahjakortin House of Organicille. Tällä kertaa poikkeuksellisesti minulla onkin pyörimässä kaksi arvontaa päällekkäin, tähän tämän päiväiseen on mahdollista nyt osallistua ainoastaan Instagramin puolella.

Onko sinulla tänään jotain kosmetiikan osalta hankintalistalla? Pyritkö hyödyntämään hankintoja tehdessä erilaisia tarjouskampanjoita?

9 kommenttia:

  1. Tulee niin vähän seurattua kosmetiikan tarjouksia, kun niin vähän sitä käyttää :)

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä mun hankintalistalla ei oo mitään mutta ehdottomasti seuraan tarjouksia! Saattaa tulla heräteostoksia :D

    Joko kyllästyttää lumi?❄

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Jatko-ostoksia tapaan tehdä netissäkin, mutta uuden merkin tai vanhankin merkin uuden tuotteen haluan kyllä yleensä nähdä ja ehkä testeristä tunnustellakin ennen sen hankkimista.

    VastaaPoista
  4. Kiinteyttävät ja kosteuttavat tuotteet ovat aina ajankohtaisia, mutta kosteutusta tarvitaan etenkin talvella.

    VastaaPoista
  5. aina kosteuttavaa ja kiinteyttävää. Ne ovat essential:)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat