maanantai 8. helmikuuta 2021

Lué by Jean Seo

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Lué by Jean Seo -tuotteet on kehitetty erityisesti rasvoittuvan ihon tarpeisiin, mutta esimerkiksi tänään esittelyssä oleva tuote soveltuu loistavasti myös kaikille muille ihotyypeille.


on kosteuttava, rauhoittava ja tasapainottava hyaluronihapposeerumi. Tuotteessa on geelimäinen koostumus. Soveltuu käyttöön aamuin-illoin.

Tuote jättää iholle ehkä aavistuksen nahkean tunteen, ei kuitenkaan epämiellyttävästi. Antaa hyvin kosteutta iholle myös talviaikaan, mutta olen nyt varsinkin yötä vasten seerumin lisäksi käyttänyt itse kasvoöljyä. Seerumi toimii siis itselläni hyvin niin päivällä meikin alla kuin yöksi yövoiteen (ja kasvoöljyn) kaveriksi käytettynä. Tuoksua en tuotteessa huomannut, itse kaipaisin ehkä aavistuksen pienen tuoksun mukanaan tuomaa luksuksen tunnetta.


Tämä sarja kannattaa ehdottomasti pitää mielessä varsinkin jos satut omaamaan rasvoittuvan ihon. Tuotteet ovat myös ulkoisesti hyvin yksinkertaistettuja eli soveltuvat loistavasti vaikka nuoren miehen kylpyhuoneen kaappiin!

Onko tämä tuotemerkki sinulle jo entuudestaan tullut tutuksi?

8 kommenttia:

  1. Itselläni on sekaiho, joten tuote on jäänyt sen vuoksi aika pimentoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin on sekaiho, mutta soveltunut käyttööni loistavasti :)

      Poista
  2. Mielenkiintoinen tuote, tämä voisi olla siskolleni hyvä, kun hällä on rasvoittuva iho :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkkauksesta, jonka kerroin jo eteenpäin ystävälleni, joka varmasti kokeilee tuotetta. Oma ihoni on normaali. Tosin tänä talvena se on ollut todella pintakuiva sekä pakkasen että maskin käytön takia.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat