maanantai 1. helmikuuta 2021

Epäpuhtauksille

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Itse en niinkään teini-iässä kärsinyt epäpuhtauksilla iholla, ikääntymisen myötä niitä säännöllisen epäsäännöllisesti on iholle ilmaantunut ja sitä myötä myös epäpuhtauksille tarkoitetut tuotteet ovat mielenkiinnon kohteena.


* Cattier Paris Anti-Blemish Gel (ovh 11,20€/5ml) on alkoholiton, antibakteerinen hoitogeeli epäpuhtauksille. Sen tarkoituksena on supistaa ihohuokosia ja kuivattaa näppyjä. Sisältää mm. teepuuöljyä, rosmariinia sekä auringonkukkaöljyä. Tuotetta on tarkoitus käyttää paikallisesti epäpuhtauksille.

Tuote tuoksuu todella voimakkaasti teepuuöljylle, joka onkin varmasti monille tuttu tuoksu mikäli olet epäpuhtauksille tarkoitettuja tuotteita käyttänyt. Tuote on pieni pumppupullo ja yhdellä pumppauksella tuotetta tulee ainakin omiin tarpeisiini aika reilusti. Tästä huolimatta uskoisin tämän pullon kestävän käytössä pienen ikuisuuden. Ihan salamanahan mikään näistä tuotteista ei toimi, mutta mielestäni tämä nopeuttaa näppyjen paranemista.


Ehdoton suositus siis jokaiselle, joka joskus epäpuhtauksista iholla kärsii.

Onko teepuuöljy sinulle tuttu tuoksultaan ja muilta ominaisuuksiltaan?

8 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kai...

Luetuimmat