lauantai 6. helmikuuta 2021

Traktori joka tahtoi nukahtaa

*)mainoslinkki

Olen maininnut useammankin kerran etten ole oikein päässyt äänikirjoihin sisälle, mutta tokihan tässäkin asiassa jokin poikkeus on. Poikkeuksena on nämä nukutussadut, joista olen teille jo aikaisemmin esitellyt kirjat Kani joka tahtoi nukahtaa ja Norsu joka tahtoi nukahtaa, tänään vuorossa kolmas saman sarjan kirja:


Traktori joka tahtoi nukahtaa on, samoin kuin kaksi edellä mainittua, Carl-Johan Forssén Ehrlinin kirjoittamat. Paitsi, että se on satu niin se on suunniteltu tukemaan nukahtamista. Itse olen näissä tosiaan mieltynyt äänikirjoihin jo senkin takia, että olen käyttänyt näitä oman nukahtamiseni apuna. Toisaalta valmiiksi luetuissa kirjoissa on ohjeistuksen mukaiset äänenpainot kohdillaan. Kirjaa löytyy siis ihan perinteisenä * kirjana, jossa käsittääkseni on hyvät ohjeet kuinka kirjaa lukea (minkä lisäksi kirjassa taitaa olla mukana myös muista rentoutumiskeinoista jos oikein käsitin) sekä * äänikirjana. Edellä mainitut kaksi kirjaa olen ostanut itselleni käyttöön äänikirjana, Traktori joka tahtoi nukahtaa on ollut meillä tähän asti käytössä * BookBeatin kautta (josta muuten löytyy myös nuo kaksi aiemmin mainittua äänikirjaa). 

Suosittelen näitä nukahdussatuja erittäin lämpimästi jokaiselle, jolla on pienintäkään ongelmaa nukkumaan rauhoittumisen kanssa. Toki nämä eivät aina auta salamana (ainakaan tuohon neitokaiseen), mutta itse koen nämä ihan omallakin kohdalla todella hyvänä rauhoittumiskeinona. Joskus se ajatushyrrä lähtee pyörimään päässä eikä sitä saa itse katkaistua, nukatussadun avulla tämä helpottuu kummasti.

Onko mikään tästä kolmikosta sinulle entuudestaan tuttu?

8 kommenttia:

  1. Silloin kun omat lapset oli pieniä, ei ollut ns. nukahtamissatuja. Oli kyllä unilauluja ja loruja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikalailla sama asiahan nämä taitavat olla loppujen lopuksi :)

      Poista
  2. Meillä pienenä ei toiminut ollenkaan, mutta nyt kun typy 5.v niin "kani joka ei tahtonut nukahtaa" toimii täydellisesti.

    VastaaPoista
  3. Esikoinen kuunteli cd:ltä aina tarinoita ja nyt kuopus kuuntelee sovelluksen kautta. :) Hyväksi koettu täälläkin.

    VastaaPoista
  4. Ei ole lapsia, joten ei ole mikään tuttu :) Pistän silti korvan taakse jos joku tuttu tarvitsee!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai jos itselläkin on joskus uniongelmia niin yhtä hyvin tämä toimii aikuisillakin :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kai...

Luetuimmat