sunnuntai 21. helmikuuta 2021

RetinolPower

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Pääsin tutustumaan muutaman tuotteen verran Kicksin uuteen BeautyAct-sarjaan. Sarjassa on tuotteita kaiken ikäisille ja jokaiselle ihotyypille. Ihonhoitotuotteiden lisäksi valikoimista löytyy myös meikkejä sekä siveltimiä. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja hajusteettomia. Tänään tutustutaan ihonhoidon puolelle retinoliseerumin kautta.


* 2% RetinolPower Refining Serum (ovh 34,90€/30ml)
on öljypohjainen retinoliseerumi, joka lupaa stimuloida solujen uudistumista, parantaa ihon rakennetta sekä edistää ihon kiinteyttä. Kosteuttaa ihoa, ehkäisee ikääntymisen merkkejä sekä pigmenttimuutoksia. Käytetään kasvoille ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Jos käytät tuotetta päivällä, muista aurinkosuoja! Mikäli iho ärtyy käytössä, tulee käyttö lopettaa.

Itselläni tuote ei ole aiheuttanut onneksi minkäänlaisia ärtymisen merkkejä. Olen käyttänyt tuotetta iltaisin, kuten yleensäkin öjymäisiä tuotteita. Tämän kohdalla en nyt lähtenyt edes testaamaan kuinka toimisi meikin alla, koska olisi vaatinut vielä erillisen aurinkosuojan (meikkivoiteissa suoja on melko pieni eikä meikkivoidetta yleensä tule kovinkaan paksulti iholle levitettyä). Ihoni tässä alkuvuodesta oli hieman huonommalla tolalla (olisikohan stressi sitä kautta purkautunut) ja on nyt tämän käytön aikana lähtenyt menemään taas parempaan suuntaan. En toki osaa sanoa kuinka suuri osuus tällä kyseisellä tuotteella on asian kanssa muttei ole ainakaan tilannetta huonontanut.


Kokonaisuudessaan BeautyAct on erittäin mielenkiintoinen sarja, johon tulen ehdottomasti tekemään vielä tarkemmin tuttavuutta jatkossa!

Joko sinä olet ehtinyt bongata ja ehkäpä kokeillakin BeautyAct-tuotteita?

7 kommenttia:

 1. Retinoliseerumi on ihan ylipäätään täysin uusi tuote mulle. En ole tainnut edes kuulla aikaisemmin :)

  VastaaPoista
 2. En ole bongannut, ihan uusi tuote minulle tämä taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan herkimmälle iholle ei välttämättä se juttu, mutta sarjassa on paljon muitakin mielenkiintoisia tuotteita :)

   Poista
 3. Tämä on itsellekin uus tuote, joten kiitos postauksesta. Varmasti itsekin pitäs jo pika pikaa alkaa käyttämään kaikkia tuotteita mitkä estää ikääntymistä iholla. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat