sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Cosmic Queen

saatu ilmaistuote

Kuten olettekin ehkä huomanneet niin itse ehdottomasti käytän aina tilaisuuden hyväksi mikäli tarjoutuu tilaisuus tutustua uusiin tuotemerkkeihin. Tällä kertaa sain mahdollisuuden testailla vuonna 1975 Italian Milanossa perustettua brändiä; Pupa Milano.


Itselleni testiin sain Cosmic Queen -luomiväripaletin, Extreme Blush -poskipunan, Vamp! Sexy Lashes -mascaran sekä Miss Gloss -huulikiillon.


Cosmic Queen -luomiväripaletin väriläiskät ovat sininen ja turkoosi luomiväri. Luomivärit eivät käytössä itselläni pöllynneet sen enempää kuin muutkaan luomivärit, minkä lisäksi pigmenttisyys oli omaan makuuni todella hyvä. Eli väri ei häivyttäessä hävinnyt pois, mutta toisaalta ei tarrannut kiinni myöskään niin, että häivyttäminen olisi mahdotonta. Helpot sävyt ihan arkeenkin, mutta tälle paletilla saa luotua myös halutessaan vaikka tumman smokyn juhliin (tai miksei sinne arkeenkin jos siltä tuntuu :D).


Poskipuna tuli minulle sävyssä Radiant Flamingo Glow Creamy. Itsehän testailin tämän myös ystävänpäivämeikkiin silmille eli tosiaan kannattaa muistaa, että meikeillä voi leikkiä ja käyttää niitä myös muualla kuin siellä mihin ne on alunperin ajateltu. Poskipuna ei tokikaan niin pigmenttinen ole kuin luomiväri, mutta ihanan pinkin meikin tällä sai aikaiseksi. Aivan ihana tuote myös siinä varsinaisessa käytössä.


Huulikiilto tuli minulle sävyssä Sweet Candy, joka on hyvin hentoinen pinkki sävy. Huulikiilto ei tunnu raskaalta tai tahmaiselta huulilla eli on varmasti monien makuun. Tähän pikkuneiti ihastui ja kuljetti mukanaan, saas nähdä saanko enää itselleni takaisin vai päätyikö leikkeihin mukaan :D


Vamp! Sexy Lashes -mascarassa on todella iso harja, johon pienten harjojen jälkeen on itselläni ollut hieman tottumista. Mascaralla saa kohtuullisen helposti ripsiin tuuheutta ja näyttävyyttä, mitä itse juuri haenkin. En myöskään ole huomannut tämän varisevan tai tahriintuvan päivän aikana, kestää hyvin pakkasessa lenkkeilyäkin.


Yllä ystävänpäivämeikistä kuva, jossa käytössä tosiaan luomilla poskipunaa.


Ja toisessa meikissä käytetty Cosmic Queen -luomiväripaletista ylärivin sinistä ja turkoosia sekä alarivin valkoista.

Hinnat tuotteissa pyörivät 15-30€ tietämissä ja voit näitä käydä kurkkaamassa maahantuojan sivuilta, joista tuotteita on myös mahdollista tilata itselleen.

Joko sinä olet bongannut ja ehkäpä jopa testaillut Pupa Milanon tuotteita?

8 kommenttia:

  1. Onpa hyvännäköinen sarja. Ja vaikka brändi on ollut pitkään, on se minulle vieras. Ja tuo ripsiväri näyttää houkuttelevalta. Täytyy käydä kurkkaamassa maahantuojan sivuilla.

    VastaaPoista
  2. Uuu, sun tukka on upea :) Vau, en meinannut tunnistaa ollenkaan.

    VastaaPoista
  3. Nudepalettia etsiskelen jokin aika sitten, tämähän melkein kävisi sellaisestakin, jos nuo pari väriä unohtaa :-) :-) :-)

    VastaaPoista
  4. Aivan uusi merkki minulle! Tuossa luomiväripaletissa näyttäysi olevan kivat värit. Ja sulla on aina ihanat meikit! Osaat tehdä näyttävän meikin ja olla silti luonnollinen :) Mie vielä opettelen meikkaamista, mutta on se jännä miten se kummasti piristää, vaikka teininä en osannut antaa itseni laittamiselle arvoa :D

    www.sangynalla.fi

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat