lauantai 20. helmikuuta 2021

Nimikirjainmurhat

*)mainoslinkki

Kuten ehkä huomasitte niin innostuin tosiaan lukemaan nämä uudet Poirot-teokset peräkkäin ja voitte kuvitella kuinka paljon harmittaa kun tämä jää nyt tältä erää tähän. Neljäskin teos on kyllä vuonna 2020 julkaistu, mutta se tulee ainakin tuonne * BookBeatin puolelle vasta kesällä. Onneksi palvelussa on paljon muitakin mielenkiintoisia kirjoja.


Luin tosiaan nämä uudet Poirot-teokset väärässä järjestyksessä eli tämä Nimikirjainmurhat (Monogram Murders) on ensimmäinen Sophie Hannahin kirjoittama Poirot-teos. Tässä kirjassa tutustutaan myös jatkossa mukana seikkailevaan Scotland Yardin etsivään Edward Catchpooliin. Kirjassa on todella monisäikeinen juoni, joka punoutuu lopulta todella hyvin yhteen. Poirot on rauhallisesti nauttimassa iltakahviaan kun kahvilaan yllättäen ryntää kauhuissaan oleva nainen. Kuinka tämä kohtaaminen liittyy juuri Catchpoolin aloittamiin tutkimukseen kolmesta hotellimurhasta?

Jos kiinnostuit tästä kyseisestä kirjasta niin tämä kuten muutkin Sophie Hannahin teokset löytyvät mm. *Adlibriksen valikoimista. Jos et ole vielä e-kirjoja kokeillut niin suosittelen antamaan näille mahdollisuuden, järjettömän käteviä!

Mikä voisi olla seuraava kirja mihin tarttuisin, ideoita? Eli nyt tähän voi laittaa kaikki suositukset mitä itselläsi tulee mieleen? Itse olen tykännyt eniten lukea dekkareita sekä uutena genrenä nyt myös erilaiset self-help -teokset, mutta kaikki muutkin vinkit otetaan vastaan!

8 kommenttia:

 1. Itse olen keskittynyt nyt paljon holokaustiin liittyvään kirjallisuuteen. Niitä on nyt julkaistu sen verran monta, että niitä käyn nyt läpi.

  VastaaPoista
 2. Lukeminen kannattaa aina, sanoi Jörn Donner. Ihana, että olet Agatha Christie -fani. Pitäisi varmaan kuunnella joku Agatha Christien / Sophien Hannahin kirja, olen Christien kirjoja lukenut aikoinaan paljon.
  Kiitos vinkistä.
  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Christie on kulkenut matkassani jo pitkään, alunperin olen ihastunut häneen tv-elokuvien muodossa ja sieltä siirtynyt kirjoihin - siis ihan alakouluikäisenä taisin ensimmäiset elokuvat katsoa :D

   Poista
 3. Nuo äänikirjapalvelut on käteviä nyt kun kirjastoihin ei pääse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä löytyy helposti itselleen sopivaa luettavaa/kuunneltavaa :)

   Poista
 4. Adlibriksella on kyllä valtavan hyvä valikoima kaikkea :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat