tiistai 22. syyskuuta 2020

Ystävämyynnit

Blogiyhteistyö
*)mainoslinkki


* Biodellyllä starttaa tänään ystävämyynnit, jotka kestävät tämän viikon loppuun eli 27.9.2020 saakka. Tänä aikana saat kokovalikoimasta -20% alennuksen minkä lisäksi osa tuotteista on erikoisalennuksella myynnisä. Biodellyn valikoimista löytyy laaja kattaus luonnonkosmetiikan brändejä kuten * JOIK Organic, * Orgaid, * Naturativ, * Nui Cosmetics, * Lily Lolo, * Zuii Organic, * BRUNS Products ja * BYBI Beauty.


Sain testiin setin tuotteita, joista enemmistö pääsee tarkempaan esittelyyn kun olen näitä ehtinyt testailemaan. Viime viikolla saapuneista tuotteista kahta olen kuitenkin ehtinyt testailla siinä määrin, että niistä voisin teille muutaman sanan kertoa. Toinen näistä onkin itselleni entuudestaan tuttu.



* Hurraw! Black Cherry Tinted Lip Balm (ovh 5,80€/4,8g) on nimensäkin mukaisesti kirsikan tuoksuinen sävyttävä huulivoide. Rehellisesti sanottuna sävyttävät huulivoiteet eivät ole ihan se ykkössuosikkini, mutta tässä sävyä tulee todella maltillisesti minkä lisäksi tuoksu on todella herkullinen! Erään toisen luonnonkosmetiikkamerkin lisäksi nämä ovat ehdottomasti huulivoiteista suosikkejani. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

* Joik Organic Gloss&Care Lip Oil (ovh 13,50€/10ml) on hoitoöljy huulille. Se sisältää jojoba-, kaktusviikuna- ja tyrniöljyjä. Tuoksuna appelsiinin eteeristä öljyä. Helppo levittää huulille roll-on pään avulla. Sitrustuoksut ovat ihan ykkösjuttu itselleni, joten ei ole yllätys, että rakastan tämän tuoksua. Tuntuu todella miellyttävältä huulilla ja tästä tuleekin varmasti nyt talvia kohti mennessä ehdoton huultenhoidon suosikkini.


Aiotko sinä napata ystävämyynneistä jotain itsellesi tilaukseen? Onko noista huulituotteista jompi kumpi sinulle entuudestaan tuttu?

8 kommenttia:

  1. Tuo Hurrawin huulivoide on ihanan pehmeää ja tosi kosteuttavaa. Tykkään! :)

    VastaaPoista
  2. Ei ole tuttuja itselleni tällaiset ystävämyynnit eikä nuo huulituotteet. Voisin tutustua!

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkkauksesta Mira :) Täytyypä katsoa olisiko siellä jotain minulle. Muutamat tuotteet ovat entuudestaan jo tuttuja ja I love me -messuilta. Huulivoidetta olen kuullut kyllä monen kehuvan.

    VastaaPoista
  4. Harvemmin ostan mitään ystävämyynnistä, mutta toisaalta, miksipä ei!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos löytyy jotain tarpeellista niin hyvä paikka tehdä hankintoja :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

In woman

Olen jo melkoisen monta näistä La Riven tuoksuista esitellyt täällä ja, koska julkaisut saavat sen verran katselukertoja osakseen, arvelisin...

Luetuimmat