lauantai 26. syyskuuta 2020

Sähköä ilmassa

*)mainoslinkki

Tästä välistä jää nyt yksi kirja puuttumaan, koska sitä ei vielä äidiltäni löydy. Toivottavasti joskus saan senkin vielä itselleni käsiin! Viimeisimmät näistä Kavan teoksista löytyvät onneksi sentään ainakin * Elisa kirjojen puolelta, joten jos kiinnostut niin klikkaa linkistä.


* Alex Kava Sähköä ilmassa (Hotwire) on jälleen O'Dell-trilleri. Myös tämä on Harlequinin kautta julkaistu, mutta kirjoissa ei juurikaan sitä romantiikkaa ole ollut mitä Harlequin-kirjoihin herkästi yhdistää. Pieni ripaus toki, mutta näinhän sitä yleensä kirjoissa muutoinkin on varsinkin jos seurataan tarkemmin jonkin tietyn henkilöhahmon elämää.


Maggie on edelleenkin hieman nokikkain uuden pomonsa kanssa ja hänet on tällä kertaa määrätty tekemään profiili lehmiä teurastavasta henkilöstä - kyllä luit aivan oikein. Kuitenkin tilanne kehittyy eri suuntaan ja loppujen lopuksi Maggie riskeeraa oman henkensä tutkimalla outoa nuorten murhatapausta. Samalla seurataan ruokamyrkytyksiä kouluissa, minkälainen yhteys näillä kahdella asialla on?


Kuten olen aiemminkin maininnut niin nämä kirjat ovat tosiaan helppo- ja nopealukuisia minkä lisäksi juoni on kudottu niin taidokkaasti, että se pitää mukanaan kirjan loppuun saakka.


Mistä sinä ostat kirjasi?

8 kommenttia:

  1. Kun kesä on mennyt reissaten kodin, mökin ja veneen välillä, niin Juuri lukemani kirja on aina väärässä paikassa. Olen siirtynyt e-kirjoihin ja myös kuuntelen kirjoja. Book Beatin kirjasto on aina mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä mielessä nuo e-kirjat ovat kyllä käteviä, että kulkevat aina mukana :)

      Poista
  2. Itse olen ostanut ihan viime aikoina todella vähän kirjoja ja nekin alennusmyynnistä. Aiemmin kuuluin pariinkin kirjakerhoon ja silloin kirjoja tuli hankittua ehkä vähän liikaakin. En tarkoita etten haluaisi lukea mutta kirjojen säilyttäminen on kotona myös ongelmallista. Usein lainaamme myös kirjoja kavereiden kesken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjat vaativat todella paljon säilytystilaa, sen takia yritän minimoida omat kirjat.

      Poista
  3. Mä tilasin juuri huuto.netistä kasan Goosebumps-kirjoja. Ne on pelottavia vaikka onkin nuorille tarkoitettu :D

    VastaaPoista
  4. Kirjastosta useimmiten kun kerään vain tiettyjä kirjoja kaappiin, nekin useimmiten antikoista.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

In woman

Olen jo melkoisen monta näistä La Riven tuoksuista esitellyt täällä ja, koska julkaisut saavat sen verran katselukertoja osakseen, arvelisin...

Luetuimmat